2777
2789
عنوان

زگیل روی پوست صورت پسرم

4186 بازدید | 31 پست

مدتی بود همه گفتن دستکاری نکن خودش میره الان خیلی بدتر شده تقریبا یه طرف صورتشو گرفته

راهی هس ک انجام بدم درس بشه😭

خدایا یه چیزی میگم شاید باورت نشه                      ماهم هستیم😞

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببر متخصص پوست ممکنه خدایی نکرده همه صورتش رو برداره چون واگیر دار هست.ممکنه خودتون هم دچار بشین

لطفا کاربران آقا پست های منو لایک و ریپلای نکنن تو هیچ پستی. درخواست دوستی هم پذیرفته نمیشود   

شما که یبار تجربه حرف بقیه را داشتید و نتیجه هم بد بوده الان باز میخوایید همون روند را پیش بگیرید باید ببرید پیش متخصص دیگه

من ناراحت نمیشوم،تو هم لازم نیست ناراحت شوی؛داشتن اعتقاد متفاوت نباید موجب جدایی انسان های باشعور بشود.#کافکا
یه پماد هست میسوزونه  من برای کف پای دخترم حنا گذاشتم بعد یه مدت ازریشه دراومدن

چیه اسم پمادش

[QUOTE=224497348]خواهرزاده ام روی دستش زگیل داشت تنها با مراجعه به دکتر خوب شد بديش اینه چون دیر درمان کرد به دست دیگ ...[/QUOTE

ای خداا

چیه اسم پمادش

پمادش را من نگرفتم نمیدونم .من بردمش دکتر با نیتروژن سرش را میسوزونن گفت چند جلسه دیگه بیار منم نبردمش خودم ازتو اینترنت پیدا کردم   شیره درخت انجیر گفته بودن ولی من خودم حنا را امتحان کردم خیلی خوب بوددهمه بعد دووسه روز حالت چروک  شد بعد ازریشه دراومد 

[QUOTE=224497348]خواهرزاده ام روی دستش زگیل داشت تنها با مراجعه به دکتر خوب شد بديش اینه چون دیر درم ...

عزمزم ببر دکتر شاید زگیل نباشه وخطرناک باشه .اگه  روی دست بود طوری نبود اما رو صورت  باهاش ور نرید .آینده بچه هست

عزیزم اگه مطمئنی زگیل پوست مار تو اش بریز بده بخوره درجا میبره الان که تو طبیعت نیست خردادماه ببین ا ...

پوست مار؟؟ 

یوقت چیزیش نشه