2777
2789
عنوان

حالم خوب نیست🫠🪫

109 بازدید | 18 پست

بچه ها یه پسری دانشگاه بود شش ماه اصرار داشت باهاش برم تو رابطه کلی تلاش کرد ولی من آدمیم که ظاهری بروزم ولی چهارچوب خودم رو دارم تا شش ماه چندین بار بیشتر صدبار بلاک کردم گفتم پیم نده پرخاش کردم چمیدونم هرکار بگید کردم،یه دانشگاه هستیم هردو یه سمت دانشجویی داریم تا اینکه اون هفته قبول کردم باهاش برم تو رابطه و من رو بوسید کمرم اینارو دست زد یکمم بالا تنم ولی بیشتر پیش نرفت دید ناراحتم تو این شش ماه پسز خوبی بوده مشخص با هیچ دختری ارتباط نداشته ولی حالم خیلی بد حس میکنم ناپاکم نجسم حس میکنم اگر همسرم نشد و همسرم نفر دوم زندگیم بود چقدر بده حس خیانت به مامان وبابام رو دارم حس عذاب وجدان میکنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو آدم دوستی نیستم اگر منو برای ایندت میخای بمون اگرنه برو

صدبار گفتم هرطور بگی‌گفتم میگه آیندرو ندیدیم که قول الکی بدم دل خوش میکنی ولی آدم یه روز دو روز نیست مشخص ازش یعنی حرفاش همیشه بوی بعد رو میده حواسش هست بهم اصلا میفهمه که نباید از یه حدی جلو تر بره این سریم یه دعوای حسابی کردم باهاش مشکلم این ول نمیکنه من رو منم جونم داره بالا میاد برای اتفاقی که برام افتاده دارم از بین میرم 

حالا جدای از بحث همسر آیندت و.....لطفا برای عزت نفس خودت اجازه نده بهت دست بده مخصوصا اگه مطمئنی قصد ...

دیگه نمیرم ببینمش مشکلم با خودم و به دوستای امنم که میگم میگن رابطه همین تو صرفا بوسیدت و از رو لباس دستت زده داری بزرگش‌میکنی درکم نمیکنن

صدبار گفتم هرطور بگی‌گفتم میگه آیندرو ندیدیم که قول الکی بدم دل خوش میکنی ولی آدم یه روز دو روز نیست ...

بگو بابا منو نپیچون منو میخای زنت شم یانه این چرت وپرتای فلسفی رو نگو 

بگو یا بیا جلو یا مزاحمم بشی ازت شکایت میکنی مرتیک 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
اصلا کاری به اینش ندارم حال خودم بده برای اتفاقی که افتاده بااینکه سطحی بود

خب عزیزم حق داری حالت بد باشه اون نباید اینکارو میکرده توهم باید خط قرمزاتو بهش میگفتی و محکم پاشون وایمیسادی 

دیگه نمیرم ببینمش مشکلم با خودم و به دوستای امنم که میگم میگن رابطه همین تو صرفا بوسیدت و از رو لباس ...

ببین بستگی به خودت داره

اگه حس بدی میگیری بنطر من ادامه نده 

روح و روانتو خراب نکن 

بازم هرجور خودت صلاح میدونی

بگو بابا منو نپیچون منو میخای زنت شم یانه این چرت وپرتای فلسفی رو نگو بگو یا بیا جلو یا مزاحمم بشی ا ...

باور میکنی گفتم هرچی بگی گفتم بیشتر شش ماه درگیرم باهاش کلا ولی ارتباط فیزیکی سه بار بیشتر باهاش نداشتم اونم درحد بوسه این خودم رو داره اذیت میکنه مثل خوره تو جونم

باور میکنی گفتم هرچی بگی گفتم بیشتر شش ماه درگیرم باهاش کلا ولی ارتباط فیزیکی سه بار بیشتر باهاش ندا ...

نخوره خودتو ادمیم و باید ترجبه کنیم مهم اینه ب تباهی نریم و راه رو پیدا کنیم ک خداروشکر ادم عاقلی هستی هیچکس اکبند نمیمونه پشت در بسته تا زن یا شوهرش بیاد اگر مشکلت بوسه اس والا چیزخاصی نیست شاید تو اولینات باشوهرت باشه ولی دورازجون طلاق بگیری بنظرت مهمه اولین ها؟ 

ارزش من رو به جز کسایی که منو دوست دارند کسه دیگه ای درک نمیکنه
خب عزیزم حق داری حالت بد باشه اون نباید اینکارو میکرده توهم باید خط قرمزاتو بهش میگفتی و محکم پاشون ...

بهش گفتم معذرت خواهی کرد کلا قبول کرد که حتی از روی لباسم نباید لمس میکرد من رو ولی مشکل خودمم الان من که هیچ وقت دیگه نمیرم سمتش الان مشکل روح خودم که سر لمس از روی لباس دارم از پا در میام پریود شدم وقتی تایمش نبود به دوستمم گفتم میگه بزرگش میکنی جسم آدم مهم تر این  که تو انقدر حس بد به بدنت داشته باشی