2777
2789
عنوان

زگیل روی پوست صورت پسرم

| مشاهده متن کامل بحث + 4193 بازدید | 31 پست
عزمزم ببر دکتر شاید زگیل نباشه وخطرناک باشه .اگه  روی دست بود طوری نبود اما رو صورت  باهاش ...

باش چشم

خدایا یه چیزی میگم شاید باورت نشه                      ماهم هستیم😞

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پمادش را من نگرفتم نمیدونم .من بردمش دکتر با نیتروژن سرش را میسوزونن گفت چند جلسه دیگه بیار منم نبرد ...

اها، منم امتحان میکنم ایشالا ک خوب بشه

نه همسرم جاریم امتحانشو پس دادن حتی طب سنتی میتونی بپرسی یا نت درموردش بخون

باش ممنون، پرسوجو میکنم

اها، منم امتحان میکنم ایشالا ک خوب بشه

رو یه قسمتش امتحان کن شب خوابه بذار البته چون صورته ببریش دکتر بهتره هرچند فکر نکنم درمان داشته باشه جز سوزوندن وهمون پماد که داروخونه داره ولی مهمه مطمئن شو زگیله

سلام خواهر خوبی...توروخدا زگیل صورت بچه ت خوب شد رفتن یا نه...توروخدا دختر منم صورتش درآورده خیلی غص ...

سلام عزیزم، شما برای زگیل پوستی دخترتون چیکار کردین؟ صورت پسر منم داره، دکتر یه پماد داد که برطرف نشدن گفت باید فریز کنه که درد داره

شما داروی خاصی مصرف کردین؟

خدایا ازت ممنونم بابت همه ی اون چیزایی که خواستم و بهم دادی😍😘
سلام عزیزم، شما برای زگیل پوستی دخترتون چیکار کردین؟ صورت پسر منم داره، دکتر یه پماد داد که برطرف نش ...

سلام عزیزم دکتر دختر منم گفت فریز چند جلسه با هزینه های زیاد....اما خداروشکر قبول نکردم...برگشتم به توصیه یه نفر یه دعایی روی گندم خوندم و گذاشتم سبز بشه وخشک بشه بعدشم قهوه تلخ پودرش رو آوردم سر یکی از زگیل ها رو کمی با ناخون کندم تا میخواست خون بیاد پودر قهوه تلخ رو فشار میدادم روش تاصب بمونه...بعد دیدم همش کم کم محو شدن‌‌....اصلا فریز نکن بدتر میشه...یه دکتر دلسوزی گفت خودش بزرگ بشه می‌ره هزینه نکن.....والا مال دختر من خداروشکر همش رفت اصلا جاش هم نموند....

سلام عزیزم دکتر دختر منم گفت فریز چند جلسه با هزینه های زیاد....اما خداروشکر قبول نکردم...برگشتم به ...

خداروشکر، مال پسر من دکتر گفت زگیل مسطح هست، یعنی روی پوستش برجستگی نداره، دو طرف شقیقه هاش دراومده، هر طرف نزدیک ۲۰ تا دونه ی ریزه، حالا میخوام یه دکتر دیگه ببرم ببینم اون چی میگه، چون زگیلاش دارن زیادتر میشن

خدایا ازت ممنونم بابت همه ی اون چیزایی که خواستم و بهم دادی😍😘
خداروشکر، مال پسر من دکتر گفت زگیل مسطح هست، یعنی روی پوستش برجستگی نداره، دو طرف شقیقه هاش دراومده، ...

اره منم گفت زگیل مسطح هستش از این برجسته ها نبود...بخدا منم روز به روز زیادتر میشد و کل صورتش روگرفته بود خدا رو شکر رفتش....نترس می‌ره پودر قهوه تلخ بزن بهش ...به هیچ وجه فریز نکنی بخدا قسم من میگفتن تنها راهش فریز هستش واینا اونم چندین جلسه ...خداروشکر حرفشون رو گوش نکردم....توهم برو به نیت زگیل هاش یه مشت گندم بردار هفت مرتبه سوره قل هو الله احد رو بخون رو گندم و مثل سبزه بزار تو یه کاسه روش یه لایه خاک بریز وبزار سبز بشه بعد که سبز شد هی بزار رشد کنه تا خشک بشه بعد پرتش بده.....فقط نزار پسرت بفهمه باید خودش ندونه سبزه گذاشتی‌...مطمئن باش می‌ره توکل کن به خدا....بعدشم اینا بچه هستن زگیلهاشون طول عمر داره میره حتما....ویتامین سی هم بهش بده....من خیلی زجر کشیدم تو تایپک هامم هستش چقدر عذاب می‌کشیدم چون دختر بود میگفتم صورتش خراب شده....اما خدا خواست و همش با این روش که گفتم رفتش بخدا انگار آب شد.....هزاران مرتبه شکر خدا ...انشاالله مال پسر شمام می‌ره.

خداروشکر، مال پسر من دکتر گفت زگیل مسطح هست، یعنی روی پوستش برجستگی نداره، دو طرف شقیقه هاش دراومده، ...

اتفاقا یه دختر خانم دیگه هم مثل دختر من صورتش پر بود می‌گفت میخام خودمو بکشم ازبس صورتم داغونه ودکتر زیاد رفتم واینا‌....تو خصوصی بهم پیام داد گفتم برا دخترم اینجوری رفته...چند روز پیش بهم پیام دادش گفت خداروشکر همش رفته با این روش وکلی تشکر کرد...خیلی خوشحال شدم....شمام اگر امتحان کردی ورفتش بهم خبر بده و برام دعا بکن.

اتفاقا یه دختر خانم دیگه هم مثل دختر من صورتش پر بود می‌گفت میخام خودمو بکشم ازبس صورتم داغونه ودکتر ...

سلام امروز متوجه شدم روی لپ پسرم یه زگیل ریز دراومده خیلی داغون شدم آخه پوستش خیلی روشنه نمیخوام خراب بشه، میشه روشتونو بهم بگین

سلام امروز متوجه شدم روی لپ پسرم یه زگیل ریز دراومده خیلی داغون شدم آخه پوستش خیلی روشنه نمیخوام خرا ...

سلام خوب هستید ...ببینید اصلا نگران نباشید اگر یکی هستش فقط بهش دست نزنید اصلا...مطمئن باش دوران داره خود به خود می‌ره...هیچ کس اندازه من برا دخترم زجر نکشید ..روانی میشدم صورت دخترمو می‌دیدم...اما خداروشکر همش رفت و نموند ...نگران نباش اصلا