2777
2789
عنوان

بیا درمورد هرچی خواستی بگو گوش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 668 بازدید | 108 پست

کاری که انجام دادم نتجیه خوب بده 

چشمای پسرم سالم باشن خدااااا

میخوام خونه دار بشم خسته شدم از مظلت😢

یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بسته‌ی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاش این حالم درست بشه..خسته ام...دو سال درگیر یه موضوعی هستم که موهام سفید شده...دعام کنید

دعا میکنم برات💓

my life is going on ...                                                                                                                             یه کنکوری شطرنج باز 

تمام سایت هایی که معتادشون شده بودم و باعث می‌شد درس نخونم رو ترک کردم   

امروز اولین روزهای که بدون اون سایت ها سپری میکنم 

فقط به خاطر کنکور کاشکی 

بتونم قبول بشم  

قهرمان تغییر باش، نه قربانی تقدیر
هیچی 

خیلی هم  عالی😂

my life is going on ...                                                                                                                             یه کنکوری شطرنج باز 
کاری که انجام دادم نتجیه خوب بده  چشمای پسرم سالم باشن خدااااا میخوام خونه دار بشم خسته شدم ا ...

ان شاء الله همه چیز عالی میشه  نگران نباشید 💚

تمام سایت هایی که معتادشون شده بودم و باعث می‌شد درس نخونم رو ترک کردم     امروز اولین ر ...

منم مث تو کنکوریم و میدونم این کار چه کار سختیه منم معتاد اینستا بودم و پاکش کردم 

امیدوارم هردومون به نتیج دلخواهمون برسیم چون از خیلی چیزامون زدیم:)

صبح بیدار شدم . یهو وایسادم عرق سرد منو گرفت یه حال بدی شدم . نمیدونم چرا . اینو هم بگم دو روزه ماشینمونو دزدیدن . روز قبلشم رفتم دکتر فشارم پایین بود

خیلی مهمه که یاد بگیری چه جوری به تنهایی هم خوب باشی.باید یاد بگیری که چه جوری به هنگام زمین خوردن خودتو بالا بکشی، نیاز های خودتو تأمین کنی، اشکهاتو پاک کنی و خودت رو خوشحال نگهداری.اینکه افرادی رو برای خودت داشته باشی واقعاً عالیه، اما نمیتونی انتظار داشته باشی که همیشه کنارت باشن...