2777
2789
عنوان

بخونید و راسشو بگید حق دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 41 پست

قفل کن

خدایا شکرت🙏ممنون که به من یه فندق هدیه دادی قول میدم از هدیه باارزشت به خوبی مراقبت کنم.لطفا برای همه کسایی که منتظر این هدیه از جانب خدا هستن یه صلوات بفرستین🌹اللهم صل علی محمد و آل محمد🌹(00/06/26)

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من از تو بدترم من زبون ندارم بگم ولی حق ندارد بیاد داخل خونه تو ببخشید ببخشید شاید ت خواستی هول هولک ...

همینو بهش گفتم میگم شاید یچیزی دارم نمیخوام بیینه خب میگه وسط این هیری بیری ب چی فک میکنی الان دردمدن اینه و فلان 

کاملا حق داری این چه رفتاریه آخه به نظرم هیچی بهش نگو ولی قفل خونتون رو عوض کن. خودش میفهمه دیگه

اره بهش گفتم ک ازین ب بعد هرجا رفتیم درو کلید میکنم توام حق نداری ناراحت بشی هرکیم هرچی میگه بگه 

همینو بهش گفتم میگم شاید یچیزی دارم نمیخوام بیینه خب میگه وسط این هیری بیری ب چی فک میکنی الان دردمد ...

کارش خیلی اشتباهه اون باید خودش بفهمه بدون اجازه در خونه کسیو باز نکته‌ی چن وقت سردشو باهاش بگو کل خونه زندگیتو مامانت می‌دونه ت مگه زن نگرفتی همه چیت باید جدا باشه ن اینک زرتیییی خودشو بندازه بالا 

شوهرم ناراحت میشه قفل کردنی 

تاپیکای منو بخون هیچی جز خودت و حریمت با ارزش نیست اگه از همون اول سخت میگرفتی الان اینجوری نبود من متنفرم کسی دست جای دستم بزاره حاضرم هرچی میخوان خودم بدم بهشون اما کسی بدون اجازه و سر خود نره سر وقت وسایل خونه حرمت داره یعنی چی این کارا شوهرتم توجیه کن

اونموق آدم تا سر کوچه ام نمیتونه بره احساس امنیت ندارند اخلاقش خیلی رشته ولی شوهرتم باید درکت کنه به ...

دقیقا قفل داره خونمون ولی کردنی میبینم ک ناراحت میشه شوهرم دیگه نکردم ولی ازین ب بعد میکنم والا شورش دراومده دیگه 

دقیقا قفل داره خونمون ولی کردنی میبینم ک ناراحت میشه شوهرم دیگه نکردم ولی ازین ب بعد میکنم والا شورش ...

اره بابا قفل کم بگو اینجا خونه کنه وقتی من نیستم کسی نباید بره توش خونه ام چیزی خصوصیه هرکسی حق نداه بره توش 

کارش خیلی اشتباهه اون باید خودش بفهمه بدون اجازه در خونه کسیو باز نکته‌ی چن وقت سردشو باهاش بگو کل خ ...

والا گفتم همرو حالا قهره.حالا یبار خونه نبودیم اومدم دیدم کل فامیلمون ک اومده بودن خونشون چون شوهرش خواب بوده برداشته اورده خونه ما از بیرون اومدیم دیدم همه نشستن خونمون هی صدام درنمیاد 

تاپیکای منو بخون هیچی جز خودت و حریمت با ارزش نیست اگه از همون اول سخت میگرفتی الان اینجوری نبود من ...

اره بخدا منم مشکلم وسایل نیس میگم حریم منه یه زنگ میزد حداقلش کم کمش میگف فلانی میرم یچیزی بردارم همینجوری زرتی نمیپرن تو خونه که اونم اونجوری دوغم ریخته رو سرامیک رفته   

اره بخدا منم مشکلم وسایل نیس میگم حریم منه یه زنگ میزد حداقلش کم کمش میگف فلانی میرم یچیزی بردارم هم ...

من ادم عصبی و زودجوشیم سیاستم ندارم با این اخلاقم گند زدم به همه چی اما تو با سیاست با شوهرت حرف بزن همینا رو بهش بگو که شوهرت تذکر بده بهشون خودت هیچوقت طرفشون نشو نگو هم که ناراحت شدی کاش من از اول بلد بودم چجوری برخورد کنم یه کاری کن ادم بده نشی مثل من😔