2777
2789
عنوان

بخونید و راسشو بگید حق دارم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 41 پست
من ادم عصبی و زودجوشیم سیاستم ندارم با این اخلاقم گند زدم به همه چی اما تو با سیاست با شوهرت حرف بزن ...

اره بهش میگم یجوری بهش بگو شوهرم میگه من نمیتونم با سیاست و اینا حرفی بزنم.قضیه های دیگرو قاطی بحث میکنه نمیدونم میگه بابای توام میاد بعضی وقتا از جعبه ابزار من وسایل برمیدارع منم بگم نکن :/اخه جعبه ابزار با داخل خونه یکیه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهان فک‌کردم کلید داره  چرا از اول قفل نکردی؟ حالا قفل کنی چ بهانه ای میخوای بیاری؟

جرئت نمیکنن بپرسن شوهرم ک میدونه بهش گفتم ازین ب بعد میکنم.اونام خودشون میفهمن چرا کردم 

اره بهش میگم یجوری بهش بگو شوهرم میگه من نمیتونم با سیاست و اینا حرفی بزنم.قضیه های دیگرو قاطی بحث م ...

هی غصه مادر شوهرم داره خفم‌میکنه امشب از خجالت هم در اومدیم شوهرم میگه یادت باشه همین رفتارا رو با خانوادت میکنم گفتم هررری

هی غصه مادر شوهرم داره خفم‌میکنه امشب از خجالت هم در اومدیم شوهرم میگه یادت باشه همین رفتارا رو با خ ...

کاش منم میتونستم رو کنم و بهش بگم همرو حتی اون اوایل ازدواج ک کلی وسایل خریدیم ریختیم خونه خرید اولمون بود من ی چنروزی رفتم شهرستان و این چنروز شوهرم شامو با اونا میخورد اومدم دیدم همهه چی خالی نمیدونم دبه قند چای آلو خورشتی گوشت  همه چی اونموقع هم سر همین با شوهرم دعوام شد 

شوهرم ناراحت میشه قفل کردنی 

ناراحت بشه از روش هم یه لیوان اب بخوره 

بگو خونمه وسایلمه مالمه حریم خصوصیمه ، هتل هم بخوای بری اول باید هماهنگ کنی بهت اجازه بدن وارد اتاقت بشی والا

زندگی کوزه ی آبی خنک و رنگین است ، آب این کوزه گهی شور گهی تلخ گهی شیرین است