2777
2789

:) عزیزم سمت این چیزا نرو چون ممکنه از سرهیجان تصمیم بگیری و تهشم پشیمونیه...
یه روش طبیعی بهت پیشنهاد میدم:دویدن
هیچی مثل دوویدن نمیتونه زیر گونه هات خط بندازه و صورتو خوش فرم کنه....موفق باشی🤍

:) عزیزم سمت این چیزا نرو چون ممکنه از سرهیجان تصمیم بگیری و تهشم پشیمونیه... یه روش طبیعی بهت پیشنه ...

من صبحا میرم استادیوم روزی ۱۳ دور دور زمین فوتبال میدوم البته یک رو در میان ولی فایده نداشت تقریبا سه ماه اینکارو کردم بدنم لاغره اما صورتم نه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من صبحا میرم استادیوم روزی ۱۳ دور دور زمین فوتبال میدوم البته یک رو در میان ولی فایده نداشت تقریبا س ...

دمت گرم واقعا :) شنیدنشم لذت بخشه :))))
من از عملای این سبکی فقط ”بیچکتومی”رو میشناسم که همون تخلیه چربی لپه...فکر میکنم نسبت به بقیه عوارض کمتری داشته باشه تاجایی که میدونم ی سری از سلبا مثل هانده هم انجامش دادن....درهرصورت یه تحقیق گسترده انجام بده عزیزم :)

دمت گرم واقعا :) شنیدنشم لذت بخشه :)))) من از عملای این سبکی فقط ”بیچکتومی”رو میشناسم که همون تخلیه ...

مرسی قربونت لطف داری

اتفاقا دنبال اونم بودم عمل بوکال فت ولی میگن خیلی درد داره

من صبحا میرم استادیوم روزی ۱۳ دور دور زمین فوتبال میدوم البته یک رو در میان ولی فایده نداشت تقریبا س ...

من برای شکم و غبغب انجام دادم

اگر چربی کمی داری جواب میده 

من جواب گرفتم و چون همیشه در حال ورزشم، اصلا برنگشته

چربی هاس سفت شده رو راحت تر آب میکنه 

خواستی از دکتر منم مشاوره بگیر

Drkamaliclinic

سلام من مزوتراپی صورت در کلینیک شی لیزر در سعادت اباد ❤️ پیش خانوم دکتر نگار معروفی انجام دادم واقعا راضی بودم ماندگاریشم خوب بود از برند خوبی هم استفاده کرد شمارش 02126654500 اسم سایت هم شی لیزر بود . نمونه کار هاشون داخل سایتشون هم هست ❤️