2777
2789

خوابم نمیبره بیاد از خاطرات خنده دار موقع جوگیری یاسوتیاتون بگین یکم شاد شیم

میشه برای بر آورده شدن حاجتم یه صلوات بفرسی  

همین عصر جوگیر شدم اینستامو دی اکتیو کردم خطمو خاموش کردم و نیم ساعت پیش همه چیو ب حالت عادی برگردوندم کلا جوگیرم و بی ثبات

خوشا پیدا شدن در عشق...برای گم شدن در یار...❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بابام داشت برامون شعر دختر دختر میخوند برگشتم گفتم خیلی مطمئن نباش من یکی دختر باشم

ساکت شد😐

منو سگ میگرفت اما جو نمیگرفت

بالاخره یه کلمه تونست منو توصیف کنه !کلمه nyctophilia در دیکشنری پزشکی به معنی : عاشق تاریکی و شب. آرامش یافتن در تاریکی.

رفتیم بالای ی صخره همگی با خانواده و طایفه شوهر پایین اومدنی شوهرم گف دست ننشو بگریم برم پایین گفتم ننننننننن همگییی برید کنننننار میخام بپرم.بعد عین تارزان پریدنی پایین زارت افتادم.هیجوقت نگا شوهرمو یادم نمیره

شوهر خواهرم گوشیش خراب بود واسه دانشگاهش نیاز داشت، حقوقشون رو دیر به دیر میدن، منم جو گیر شدم سیمکارت و مموری در اوردم ریست کردم و گوشیو دادم بهش، خودم 3 ماه نوکیا دستم میگرفتم😁بعدش شوهرم برام گوشی خرید

لایکدونم سوخته لطفا لایک نکنید🙏
همین عصر جوگیر شدم اینستامو دی اکتیو کردم خطمو خاموش کردم و نیم ساعت پیش همه چیو ب حالت عادی برگردون ...

وای منم هزار بار تاحالا تحت تاثیر جو اینستامو پاک کردم و بعد مث چی پشیمون شدم😂

شوهر خواهرم گوشیش خراب بود واسه دانشگاهش نیاز داشت، حقوقشون رو دیر به دیر میدن، منم جو گیر شدم سیمکا ...

عزیزم چه شوهره خوبی.

گوشیتو دادی باجناقش

یعنی شوهر من بود به هزار قسمت تقسیمم میکرد . واقعا دعوا میشد 

رفتیم بالای ی صخره همگی با خانواده و طایفه شوهر پایین اومدنی شوهرم گف دست ننشو بگریم برم پایین گفتم ...

یعنی اون لجظه شوهرت به چی فکر میکرده🤣