2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مدیریتش سخته مخصوصا با توجه به اینکه یه شناختی لازمه و صداقت کمه وگرنه یه دوست محسوب میشه اگر در چارچوب باشه که ممکنه بعدا به ازدواجم ختم بشه چارچوب‌ها رعایت نمیشه جامعه مناسبی نداریم حقیقت امر

👷‍♂️👨‍💼🙋‍♂️از میانه روی، خوش بختی پاک سر می زند.⚘⚘
وقتت تلف یه مشت الاغ نکن.اول به اهدافت فکر کن.بهترینش میاد سراغت

بشدت قبول دارم این طرز فکرو 

من دوستام حتی قبل از وارد شدن به دانشگاه ذهنشون درگیر این چیزا بود و همینکه آزادی بدست آوردن اگه کسی بهشون پیشنهاد میداد و اینم خوشش میومد سریع قبول می‌کرد، بدون صحبت به سر و ته رابطشون، بدون توجه به اینکه آدم مقابلش رو چقدر میشناسه که بخواد بخاطرش وقت و احساسات صرف کنه 

و به همین ترتیب خیلییی از اطرافیانم تو زندگیشون از همون دوست پسرا ضربه دیدن و دیگه نتونستن حتی همون درس خوندن کوچیکو ادامه بدن! 

نیاز عاطفی رو همه دارن، حتی منی که الان دارم این حرفو میزنم هم ممکنه گاهی دلم بخواد یه پارتنر کنار خودم داشته باشم 

ولی برای اون احساس و نیازی که هرازگاهی میاد واقعا اشتباهه بخوای اول جوونی که هنوز هیچ استارت و تلاشی برای اهدافت نکردی خودتو درگیر کنی 

واقعا فکر میکنم درستش اینه حداقل از لحاظ شخصیتی، شغلی، و اجتماعی باید به یه جایی برسی، باید درصدی از هدفهاتو بدست بیاری بعد خودتو درگیر جنس مخالف کنی 

کاربری دست چندنفره، دلیلش؟ به خودمون مربوطه! نخواستیم کسی بتونه فضولی و دخالت کنه                      نیازی نیست حتما انسان بزرگی باشید، تنها انسان بودن کافیست!                                                                   1. حوصله بحث با کسیو ندارم پس اگه نظرت مخالفمه و دنبال تحمیل و بحثی ریپ نزن   2. با کسی سرِ جنگ ندارم ( جز آدمای خودبرتربین و افراد زن ستیز و رو مخ) پس مراقب لحنتون باشید و از دستم ناراحت نشید   3. آقایون درخواست ندن                                                             ❤️‍🩹 هرکس داستانی دارد که اگر آن را کامل بخوانی هرگز نمی‌توانی از او متنفر باشی...! ( آروین یالوم)