tretre مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 257 عنوان تعبیر خوابببببب 89 بازدید | 7 پست خواب دیدم هول دستمال برداشتم فکر کردم آبریزش و ولی بعد که نگاه کردم به لباسم دیدم پر خونه یعنی اونوقت فهمیدم خون دماغ شدم د یکم احساس ضعف کردمتعبیرش چیه؟؟؟؟؟ 1404/06/21 | 07:53 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ساراقادری عضویت: 1404/04/24 تعداد پست: 1191 عزیزم نگران نباش اصولاً خون خواب رو باطل میکنه هرتعبیری که داشته باشه،ولی حتما صدقه بذار درجستجویعدالت...
nargileshon عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 733 خون تو خواب ، خوابو باطل میکنه :)از استرس این خوابو دیدی احتمالابرو بخواب دوباره خواب ببینی😁
tretre مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 257 خون تو خواب ، خوابو باطل میکنه :)از استرس این خوابو دیدی احتمالابرو بخواب دوباره خواب ببینی😁 پس چجور از هوش مصنوعی پرسیدم گفت یعنی یخ چیزی رو از دست میدی مثل ابرو یا مال یا ضربه روحی
tretre مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 257 عزیزم نگران نباش اصولاً خون خواب رو باطل میکنه هرتعبیری که داشته باشه،ولی حتما صدقه بذار پس چجور از هوش مصنوعی پرسیدم گفت یعنی یخ چیزی رو از دست میدی مثل ابرو یا مال یا ضربه روحی
nargileshon عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 733 پس چجور از هوش مصنوعی پرسیدم گفت یعنی یخ چیزی رو از دست میدی مثل ابرو یا مال یا ضربه روحی تعبیر خواب مال کسیه که صاحبش اونو بده بهش خواب از نزد پروردگاره و حضرت یوسف و امام صادق ، کسایی بودن که صاحب این علم بودن چون خدا اینو بهشون داده حالا برو به هوش مصنوعیت بگو با معبران اسلامی تعبیرش کن برامببین چی میگه
tretre مدیر استارتر عضویت: 1403/04/27 تعداد پست: 257 تعبیر خواب مال کسیه که صاحبش اونو بده بهش خواب از نزد پروردگاره و حضرت یوسف و امام صادق ، کسایی بودن ... 😅😅😅میدونم حق با شماست ولی داخل گوگل زدم نوشته بود از جابر و دانیال نبی و امام صادق تقریبا همینا بود
nargileshon عضویت: 1403/07/06 تعداد پست: 733 😅😅😅میدونم حق با شماست ولی داخل گوگل زدم نوشته بود از جابر و دانیال نبی و امام صادق تقریبا همینا ب ... اصلا خوابت رو نزن تو گوگل لطفا فقط بزن تعبیر خون توی خواب از دیدگاه معبران اسلامیابطالش رو همون اول میاره برات❤