2777
2789
عنوان

دلم میخواد زودتر ازدواج کنم

554 بازدید | 34 پست

سلام بچه ها خوبید .

من از اون بچگیم شدیدا ازدواجی بودم هر خاستگاری میومد نمیدونم چرا نمیشد و اکثرا اونا پسند نمیکردن 

خانواده خیلی خوبی ام دارم 

گذشت تا تو ۱۸ سالگی عاشق یه پسر کوچک تر از خودم شدم .از شانس من نمیتونستم دل بکنم و اونم سن ازدواج نرسیده بود .

الان ۲۲ سالمه 

دیشب یه کانال رمان ریدم اونا و خوندم اعصابم خورد شد .منم دلم یه زندگی میخواد آرامش میخواد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رمان نخون 

اکثریت ۸۰ درصد بعد ازدواج پشیمون شدن 

چه بسا به غلط کردنم افتادن

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   

منم امروز جهازکشون دخترعمم بود انقد دلم گرفت یه سال ازم کوچیکتره منم دوست دارم مستقل شم 😥 این چه وضعشه هر خاستگار میاد نمیپسنده اوناهم که میپسندن خوب نیستن خانوادمم خوبن چرا اینجوریه🥺

منم امروز جهازکشون دخترعمم بود انقد دلم گرفت یه سال ازم کوچیکتره منم دوست دارم مستقل شم 😥 این چه وض ...

شانسه  الان آبجی کوچیک ترم نامزده 

نمیدونم من خار داشتم هر کی میومد پسند نمی‌کرد. دلشونم بخواد والا