2777
2789
عنوان

دلم میخواد زودتر ازدواج کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 555 بازدید | 34 پست
افرین بهترین کارو میکنی  یه داستان الکی و همیشه اکثرا پایان خوش  که از زندگی به دوره فقط ...

کجا پایان خوشه خواهر من 

من که هرچی خوندم مردم از فکر و خیال 

بلفی_و_لی_لی_بیت هستم کیبوردم خودکار تغییر داده موقع ثبت اسم کاربریم هووووف🧘🏻‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگ توی مجردی حالت خوب نیس، مطمعن باش این حال بد رو توی زندگی متاهلی هم با خودت یدک میکشی

مثل این میمونه بگی من از این شهر برم یه شهر دیگ تموم حال بدیام تموم میشه😁 در حالیک هرجا بری خودت و درون خودت رو با خودت میبری، پس اول سعی کن درونی با خودت و زندگی الانت حال کنی تا بعدنم همین حال رو داشته باشی و ازدواج شادی هم داشته باشی البته با انتخاب درست

ثمین به معنی گرانبها، قیمتی💎
کجا پایان خوشه خواهر من  من که هرچی خوندم مردم از فکر و خیال

رمان‌ها اکثرا پوچ هستن 

شماام گشتی پایان خرابا رو خوندی که دیگه بدتر

خدایا آشغالا رو نریز رو زمین...!🖤                               اگر سر به سر تن به کشتن دهیم از آن به که کشور به دشمن دهیم;) یه ترک :)   
اگ توی مجردی حالت خوب نیس، مطمعن باش این حال بد رو توی زندگی متاهلی هم با خودت یدک میکشی مثل این می ...

اتفاقا حالم خوبه تو مجردی کلی خوش میگذره 

من فقط دلم محبت و بغل و اینا میخواد😈🤣