2777
2789
عنوان

ترو خدا کمک کنید

83 بازدید | 10 پست

دو تا تاپیک قبل رو بخونید ..

ب چیز این سایته اطلاع دادم میگه طول می‌کشه  چقدر طول می‌کشه 

حالم بد شده اعصابم داغون شده از دست خواهر دوازده سالم دیگه اعصاب ندارم

بیخیال عزیزم 

خیلی مهم نیست 

بران گزارشش رو میزنیم پاک بشن

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

بیخیال عزیزم خیلی مهم نیست بران گزارشش رو میزنیم پاک بشن

به خدا الان تازه فهمیدم 

دیدم آبجیم حرص میخوره گوشی رو گرفتم از دستش دو سه تا تاپیک آخرش رو خوندم دیدم چه دسته گلی به آب داده وقتیم گفتم کار من نبوده کمک کنید پاک بشن و کلا ازینجا خارج شم بهم گفتن بیشعور تو خودت همون دختره ای  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خدا الان تازه فهمیدم دیدم آبجیم حرص میخوره گوشی رو گرفتم از دستش دو سه تا تاپیک آخرش رو خوندم دید ...

خب کدوما هست بگو بچه ها برات گزارش بزنن یا 

نی نی یار واست پاک میکنه نگران نباش

بدی مکن که در این کشتزار زود زوال به داس دهر همان بدروی که میکاری..                                                                  لطفاً درخواست دوستی ندین .

خب کدوما هست بگو بچه ها برات گزارش بزنن یا نی نی یار واست پاک میکنه نگران نباش

همشون فیکه 

من اصلا نمیدونم اینجا چه سایتیع فقط شنیدم واسه مادراس

بعد من گوشیم رو میدادم آبجیم بازی کنه نه که اینجا عضو شده رویا پردازی هاش رو نوشته موندم چ تا به حال کسی متوجه نشده  

خب کدوما هست بگو بچه ها برات گزارش بزنن یا نی نی یار واست پاک میکنه نگران نباش

همشون فیکه 

من اصلا نمیدونم اینجا چه سایتیع فقط شنیدم واسه مادراس

بعد من گوشیم رو میدادم آبجیم بازی کنه نه که اینجا عضو شده رویا پردازی هاش رو نوشته موندم چ تا به حال کسی متوجه نشده  

همشون فیکه من اصلا نمیدونم اینجا چه سایتیع فقط شنیدم واسه مادراسبعد من گوشیم رو میدادم آبجیم بازی کن ...

همش؟؟

باید به نی نی یار درخواست بدی مشکلت رو بگی

همش؟؟باید به نی نی یار درخواست بدی مشکلت رو بگی

گفتم گفته  طول می‌کشه فردا امتحان فیزیک  دارم بجای اینکه بخونم نشستم اینجا دارم گند کارهای خواهرمو جمع میکنم حرص میخورم لعنت به این شانس و زندگی

اصلا من اینجا رو نمیدونم چجوریه 

گفتم گفته طول می‌کشه فردا امتحان فیزیک دارم بجای اینکه بخونم نشستم اینجا دارم گند کارهای خواهرمو ج ...

چی بگم بخدا