سلام یه گربه نژاد تاکسیدو اوردم هفت ماهشه از کجا بفهمم دستشویی داره ؟ و اینکه اوردمشه داخل هوا یکم سرده خوزستانیم جنوب خوزستان میترسم داخل خونه دستشویی کنه چیکارش کنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اوردم گذاشتم تو حمام بعد براش کارتون گذاشتم ریز پاش بعد یه ملافه با اب با غذاش با یه عروسک ک بازی می ...
ببین بذار خودش انتخاب کنه که افسرده نشه چون گربه ها خیلی زود افسرده میشن بعد غذا نمیخورن گوشه گیر میشن مجبور میشی ببری دکتر اگه با رضایت رفت که عالیه ولی حواست بهش باشه آب تمیز غذای تمیز محیط و دمای مناسب. اگه دستی هست هم نازش کن زیر گلو و سرش رو ناز کن به شکمش دست نرن خط قرمز گربه هاست دست و پا و پاستیل هاش رو هم ناز کن خیلی خوشش میاد ازش نترس اگه یه کوچولو چنگ نزد جیغ نزن سرش داد هم نزن قشنگ میفهمه
ببین بذار خودش انتخاب کنه که افسرده نشه چون گربه ها خیلی زود افسرده میشن بعد غذا نمیخورن گوشه گیر می ...
اره میدونم بهش سرم زدم سر جایی ک دقیقا گذاشته بودمش خوابیده بود ولی این گربه ما (یونجی) خوشش میاد دست بزنیم به شکمش وقتی دارم باهاش بازی میکنم رو کمر دراز میکشه ک شکمش ناز کنم😺