سلام یه گربه نژاد تاکسیدو اوردم هفت ماهشه از کجا بفهمم دستشویی داره ؟ و اینکه اوردمشه داخل هوا یکم سرده خوزستانیم جنوب خوزستان میترسم داخل خونه دستشویی کنه چیکارش کنم؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استارتر گرامی اگه اطرافتون پت شاپ یا کلینیک حیوانات ۲۴ ساعته هست و مقدوره براتون تشریف ببرین خاک براش بخرین. اما اگه خاک معمولی استفاده میخواین بکنین ظرف دستشوئیش رو جایی بزارین که نزدیک فرش و موکت نباشه حتی الامکان چون حتماً بیرون ریخته میشه خاک معمولی. خاک خودش هم الان معمولی ۱۰ کیلویی حدود ۳۵ تا ۴۰هزار تومنه و عطریش هم ۴۵ تا ۵۰ هزار تومنه. بعدم حتماً عقیمش کنین اگه جفت براش نمیگیرین و واکسن و قرص ضد انگل هم کلینیک ببرین خودشون براتون انجام میدن
من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"
میگم اشکال نداره بزارمش تو حموم بخوابه؟ حموم تو حیاطه براش ملافه اینا میزارم
نه سرده گناه داره. اگه حموم رو گرم میکنی بذار زیرش اول کارتون بذار بعد موکت پهن کن بعد یه چیزه گرم مثله پتو براش بذار ای و غذا هم بذار در رو هم روش نبند نترسه
میگم اشکال نداره بزارمش تو حموم بخوابه؟ حموم تو حیاطه براش ملافه اینا میزارم
اگه تا حالا بیرون بوده و کاملا خونگی نیست نه اذیت نمیشه اما زودتر لطفاً کاراشو انجام بدین بیارینش داخل. شک نکنین از امروز که به این حیوون رسیدگی کنین برکت به زندگیتون جاری میشه. کار بسیار باارزشی انجام میدین و بهتون تبریک میگم. خوب و عالی باشین
من مرد هستم اما قهرمان و اسطورهء زندگى من زنى بود بنام "مادر"