2777
2789
عنوان

بنظرتون من مقصرم

219 بازدید | 18 پست

دوست دانشگاهمه و خوابگاه می مونیم با هم تولد اون ۸ ابانه من ۱۱ ابان بودم بهم گفتش بریم بیرون من برات کادو و گل گرفتم ، منم رفتم براش کادو خوشگل گرفتم بخدا نصف اردبیلو گشتم یه گردنبد خوشگل خریدم

آقا ما رفتیم بیرون دیدم ابن دستشو گرفته به خشتکش ، هیچی برام نگرفته بود نه کادو نه گل 

بعد من خیلی ناراحت شدم ، گفت برات میگیرم عشقم بعد دید من خیلی ناراحتم گفت عسل سفارش دادم هنوز نرسیده که بخدا قسم دروغ میگفت

رفتیم کیک تولد گرفتیم و شمع فوت کردیم بعد استوری گذاشت و از من تشکر کرد

من حساسم یا اون منو احمق فرض کرده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو پیشنهاد دادی بریم بیرون و برات کادو گرفتم 

اون پیشنهاد نداده که 

چه انتظاری داری 

اگه بخاطر کادوی اون خریدی بهتر بود براش نمیخریدی

وقتی به روی ما دریچه ای به نام اطمینان بسته شد تمام ازادی های زمین را قفس فرا گرفت

تو پیشنهاد دادی بریم بیرون و برات کادو گرفتم اون پیشنهاد نداده که چه انتظاری داری اگه بخاطر کادوی او ...

آره منم معتقدم کسی که میخواد بهم محبت کنه و بعد منتظر جبران باشه اصلا محبت نکنه  محبت باید بی منت  باشه 

ایمان میاورم به دوستی و صداقت قاصدک سالهاست که صدایم را شنیدنگاهم را خواند غصه هایم را گریست خوشی هایم را خندید وهمه شان را رساند به دوردست های خاکستری!                       وتو امروز هرچه قاصدک دیدی جز پیام دلتنگی های من چیزی از او نخواهی شنید 
پس دوست نیستن عزیزم🫂

شاید راست گفته 

سفارش داده آنلاین 

تو از کجا انقد مطمئنی؟! 

تواضعی عزت بخش                                               به خدا تواضع کن و در برابر فرامینش مطیع باش تا زورگویان نتوانند تو را ذلیل و فرمانبردار خود کنند            ارزش هرفرد متناسب با فرمانده اوست 💕

نظر خاصی درمورد رفتارش ندارم ولی برام سوال شد وقتی چیزی نگرفته چرا گفته هدیه گرفتم بریم بیرون خب دروغ چرا گفته آخه🙄

۪ۧمِۭۚٚیٌٍِۚخٍٖۚۢوۣ۠ٛا۪ٝۧمۭۣٖۚٛۨتِۖ...ولی،نازکنی کنسلی...باهمه بخندی کنسلی...وقت نزاری کنسلی...سرد باشی کنسلی...دیرسین کنی کنسلی...اولویتت نباشم کنسلی...🧸🤌

اگ پول داشت خونه میگرفت نمی‌اومد خوابگاه دستش خالیه محبت کردی دستت درد نکنه دانشجو شهر دیگه ست شاید کم بیاره و نتونه بهت هدیه بده دیگه محبت باید دلی باشه و توقع جبران نداشته باشی