2777
2789

به من دومیلیون اعتبار داد بعد باهاش چیزی خریدم و موقع خرید ۵۰۰تومن قسط اولمو دادم 

بعد الان میبینم زده موجودی اعتبارمو ۵۰۰ 

این ۵۰۰پول خودمه یا این دفعه ۵۰۰بهم اعتبار  داد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب یه قسط رو دادی دیگه 500 برگشت به حسابت

خب یعنی چی 

یعنی هربار قسط بدم برمیگرده حسابم؟ 

باز میتونم ازش استفاده کنم؟  یعنی هیچوقت بیشتر از دوتومن نمیشه اعتبارم؟ 

باقیمونده اعتبارته ماه دیگه که ۵۰۰ دیگه رو بزنی میشه ۱تومن

خب الان من دوتومن رو تسویه که بکنم باز میتونم با دوتومن چیزی بخرم؟  

یعنی هیچوقت بیشتر نمیشه؟ 

خب الان من دوتومن رو تسویه که بکنم باز میتونم با دوتومن چیزی بخرم؟ یعنی هیچوقت بیشتر نمیشه؟

چرا ب مرور ک خرید کنی قسطت رو سروقت بدی اعتبارت بیشتر میشه ولی نه با یه بار خرید

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود
هر قسطی که بدی همون اندازه به اعتبارت اضافه میکنه مثلا اگر این ماه ۲۰۰ تومن از قسطتو پرداخت میکنی بر ...

بعد چطوری زیاد میشه اخه هر دفعه که پول میدی همون برمیگرده 

و اینکه بعد چه مدت زیاد میشه

خب الان من دوتومن رو تسویه که بکنم باز میتونم با دوتومن چیزی بخرم؟ یعنی هیچوقت بیشتر نمیشه؟

بله 

چرا بیشتر میشه به مرور زمان، بعد از دو تومن میشه چهار تومن، بعد پنج تومن بعد ده تومن 

باید حسن عملتو تو پرداخت قسطا ببینن 

بله چرا بیشتر میشه به مرور زمان، بعد از دو تومن میشه چهار تومن، بعد پنج تومن بعد ده تومن باید حسن عم ...

اها مرسی

انلاین شاپ لباس و لوازم ارایشی که اسنپ پی داشته باشن و خوب باشن میشناسین؟