2777
2789

شبی ۸واحد انسولین میزنم تغذیه هم بشدت رعایت میکنم ولی بازم قند ناشتام کمتر از ۹۰ نمیاد زمانهای دیگه تا ۱۲۵ هم میره هفته ۳۲ هستم خیلی نگرانم لطفا اگه تجربه دارید راهنمایی میکنید

تو همانی که توانی بکشانی دل مارا به جهانی که دلم میخواهد.

من قندناشتام ۹۹😑باردار نیستم ..یعنی دیابت دارم؟

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قندناشتام ۹۹😑باردار نیستم ..یعنی دیابت دارم؟

عزیزم دکتر غدد گفت ناشتا باید زیر ۹۰ باشه مواقع دیگه زیر ۱۰۰

دیابت نوع ۲ یا یک

راستش نوعش نگفت من اصلا سابقه قند بالا ندارم چن هفته هس درگیرشم دکتر گفت باید این ۷هفته پایانی حتما کنترل بشه

😭😭وای یعنی بالای نود خیلی بده؟؟؟

پیش از مرگم صلواتی برای ارامش روحم مهمانم کنید.خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است و هم اکنون مبالغ هنگفت پول در پناه لطف الهی و به شیوه هایی عالی به من میرسد

تازه من قند عادیم بالای صدو ده بود😭

😭😭وای یعنی بالای نود خیلی بده؟؟؟

عزیزم اگر باردار نیستی خب جای نگرانی نیست ولی حتما تغذیه رعایت کن