2777
2789
عنوان

با بردار شوهرم رفتم تمرین رانندگی

1000 بازدید | 22 پست

چون شوهرم وقت نمیکنه برادر شوهرم گفته بیا من یادت میدم با امروز دو‌جلسه اس که بهم یاد میده 

دختر ۱۴ساله اش هم سه؛چهار جلسه ای هست داره میره یاد میگیره....امروز دیگه دوتامون باهم برد رانندگی حس کردم اون بهتر من بلده و تمرکز بیشتر داشت موقع رانندگی‌...بنظرتون چون من دو جلسه از اون عقبتر بودم اینطوره؟؟

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله و اینکه اون پدرشه

تلاش بیش از حد یک حکومت در راه مذهبی سازی جامعه به این دلیل است که آنها به خوبی میدانند جوامع مذهبی دارای آستانه تحمل بسیار بالاتری در برابر بی عدالتی  نسبت به جوامع عادی هستند زیرا معتقدند خدا در دنیایی دیگر انتقامشان را خواهد گرفت پس هیچ گاه برای احقاق حق خود تلاش نمیکنند 

کلیپای رانندگی اینستا ببین عالیه

👇❤دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست😍...........

عزیزم یکم بخاطر اینه یکمم بخاطر اینه که اون بچه اس و تمرکز بیشتری داره تا شما که مشکلاتی دارید بلاخره و فکرتون درگیره

همین الان بخند بدو بدو بدو بخند دیگه عه ببین کیه که داره این امضارو میخونه آره با خودتم انشاالله به هر چی تو زندگیت میخای برسی برا منم دعا کن به عشقم برسم🥺❤💋🧡 تیکرم تیکر بارداری نیست رسیدن به هدفمه🤩🤩۱
مقایسه نکن قرار نیست دو نفر مثل هم باشن

اره منم بدم اومد دوتامونو باهم برد خصوصا اینکه اون بچه بود و همش ایرادمیگرفت از من ...هرچی باباش میگفت تو دخالت نکن ولی باز حرف میزد که اینجور کن اونجور کن

هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️

آره ایشالا به زودی میگیری 😍 

واسه منم دعا کن قراره تو تعطیلات عید برادرم بهم رانندگی یاد بده خیلی ذوق دارم 😍 ۱۵ سالمه😁

وقتی کار به دل و احساس بکشه💔...هرکسی خودش باید گلیمشو از آب بکشه🥺 
خوب نشد سن کم یاد بگیرم الان ۲۹سالمه

چون مقایسه کردید گفتم وگرنه الان هم یاد میگیرید 

ولی چون توی ۱۴ سالگی کنجکاوی بیشتره بهتر و زودتر یاد میگیره

فقط آدم هایی که پر از عقده هستن میتونن بقیه رو قضاوت کنن و بهشون تهمت بزنن چون خودشون میخواستن اون کارا رو بکنن اما نتونستن