چون شوهرم وقت نمیکنه برادر شوهرم گفته بیا من یادت میدم با امروز دوجلسه اس که بهم یاد میده
دختر ۱۴ساله اش هم سه؛چهار جلسه ای هست داره میره یاد میگیره....امروز دیگه دوتامون باهم برد رانندگی حس کردم اون بهتر من بلده و تمرکز بیشتر داشت موقع رانندگی...بنظرتون چون من دو جلسه از اون عقبتر بودم اینطوره؟؟
هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نه مقایسه نمیکردم تازه خودم تشویقش کردم تا قبل اینک ب سن گواهینامه گرفتن برسه یاد بگیره ک بعدا براش راحتتر باشه ولی الان که باهم رفتیم من حس بدی گرفتم چون هی باباش مقایسه امون میکرد
هر چی سخت تر برای چیزی تلاش کنی وقتی به دستش بیاری حس بهتری خواهی داشت🤍️
من به موضوع تحقیر کاری ندارم ولی الان اکثر بچه ها و بعضی از بزرگترا نمیدونن کجا باید سکوت کنم و کجا حرف بزنن همیشه سعی کردن زود تر دخالت کنند تو قضیه که مثلا بگن من باهوش ترم 😂 خب اعصاب آدم خورد میشه دیگه بنظرم موقع آموزش رانندگی کسی باشه که یاد میده یا مربی و خودت 👌
وقتی کار به دل و احساس بکشه💔...هرکسی خودش باید گلیمشو از آب بکشه🥺