2777
2789
عنوان

چند وقت بعد سقط حامله شديد؟🙂

101 بازدید | 7 پست

من سي و سه روزه كه سقط كردم 

دلم خيلي سوخت وقتي بچه ام سقط شد 🥺 شده بود همدم تنهاييام ، هميشه باهاش حرف ميزدم ، اما به دفعه خونريزي كردم و گفتن بچه توو شكمت يه هفته است مرده 🙃

دكتر گفت بعد چهارماه اقدام كن

دلم نميخواد اينقدر صبر كنم 

چيكار كنم 

از طرفي بدنم ضعيفه 

شما چند وقت بعد سقط اقدام كرديم 

اگر اینقدر صبر نکنی، خدای نکرده اذیت میشی باز... رحم نیاز داره استراحت کنه سقط فشار زیادی رو بهش وارد میکنه

البته حق داری که دلت گرفته عزیزم 😢❤ اما به حرف دکتر گوش کن ❤ خواهر من حدود ۶ ، ۷ ماه از سقطش گذشته بود حامله شد به نظرم...

چه حرف‌ها که درونم نگفته می‌ماند... خوشا به حال شماها، که شاعری بلدید :) 🌸 با احترام، درخواست دوستی قبول نمی‌کنم 🌸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زود اقدام نکن اول خودتو تقویت کن، کاشکی دکترا با همون یک سقط بفرستن آزمایشات سقط مکرر انجام بدیم😔 شاید مشکلی داشتیم که سقط شد و دیگه تکرار نشه

من خرداد سقط داشتم دکتر گفت سه ماه بعد میتونی اقدام کنی ، بعد سه ماه باردار شدم ولی اینبار هم سقط شد😭منم ۳۷ روزه سقط کردم ،این دفعه مول شد😔 تازه الان دکتر میگه برو آزمایش هارو انجام بده

از لحاظ روحی داغونم خیییلی😭😢😫😪

زود اقدام نکن اول خودتو تقویت کن، کاشکی دکترا با همون یک سقط بفرستن آزمایشات سقط مکرر انجام بدیم😔 ش ...

گریه ام گرفت برات

حتی فکرشو نمیتونم بکنم که باز سقط بشه 😞

زود اقدام نکن اول خودتو تقویت کن، کاشکی دکترا با همون یک سقط بفرستن آزمایشات سقط مکرر انجام بدیم😔 ش ...

ازمایش ژنتیک نگرفتی؟ 

منم خیلی حالم بده همس تو فکر اینم که دوباره سقط بشه 

شوهرم نمیره ازمایش نمیگیره 

میگه همه چیز دست خداست. 

ولی اونکه مثل من داغون نشد 

ازمایش ژنتیک نگرفتی؟  منم خیلی حالم بده همس تو فکر اینم که دوباره سقط بشه  شوهرم نمیره ا ...

آزمایش ژنتیک قبل ازدواج دادیم ولی کاریوتراپ ندادیم ،من چون حاملگیم مول بود باید تحت نظر دکتر انکولوژی باشم و هردوهفته آزمایش تیتر بدم که یهو بالا نره، فعلا تا بتا صفر نشده نمیتونم آزمایش های سقط مکرر بدم 

احتمالا دوهفته ی دیگه دکتر بهم اجازه بده 

شوهرم آزمایش اسپرم داده مشکلی نداشته 

اگه شوهرت آزمایش بده خیال خودتون راحت میشه، بی خیال نباشین اگه میتونی پیش متخصص سقط مکرر برو چون این دکتر ها با اولین سقط هم آزمایشات لازم میفرستن ولی اول ازت آزمایش اسپرم همسر میخان تا اون نباشه آزمایش دیگه ای نمیفرستن