2777
2789
عنوان

بانوهای مذهبی و با ایمان

117 بازدید | 20 پست

سلام 

حالا که دارین این پستو میخونین ممنون میشم راهنماییم کنید

قبل تر ها ، ایمانم خیلی بالا بود

همیشه حس حضور خدا در هر لحظه داشتم☄️

اما کم کم وابسته به موبایل شدم و آلوده به گناهان متعدد

توبه کردم اما، هنوز پشیمانی از گناهان قبلم در دلم هست و احساس می‌کنم بخشیده نشدم...🖤

تنبلی و کسالت و بی تفاوتی نسبت به کارهای روزمره و حتی  بی توجهی  در بعض مواقع به رفتارهایی که دارم 

باعث سست شدن ایمانم شده

نه مثل قبل نمازم با حضوره قلبمه 

نه رفتارم خوب و پسندیده

راهکاری دارین یا کتابی که بتونه منو راهنمایی کنه ممنون میشم بگین💗🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینکه ناراحتیت از گذشته اشکال نداره هرزگاهی یه تجدید توبه کنید 

اینکه میگید خدا نبخشیده؟ خیر چنین نیست توبه اگر درست باشد که برای شما درست بوده بخشیده شدید 

اون گناهان پاک شدن و به جاش توبه نشسته 

یعنی بعد مرگ شما دیگه گناه رو نمی‌بینید بلکه توبه رو می‌بینید که توبه هم زیباست 

سوالاتتون زیاد بود باز بپرسید تا پاسخ بدم

سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد

اینکه ناراحتیت از گذشته اشکال نداره هرزگاهی یه تجدید توبه کنید اینکه میگید خدا نبخشیده؟ خیر چنین نیس ...

ممنونم از پاسختون💗

اکثر  اوقات تجدید توبه میکنم ، هر وقت صحنه های معنوی یا صوت هایی آموزنده میشنونم و میبینم به یاد گذشتم میوفتم و تجدید توبه میکنم

اما سوال بعدیم  اینه ، چرا دیگه نمیتونم مثل قبل مثل نوجوانی راحت ارتباط بگیرم با خدا ؟ چرا نمیتونم رفتارم رو کنترل کنم ...

همین مشکل اصلی منه 

تو‌گوگل حوزه محازی مهندس طلبه رو سرچ کن

قسمت ورود واردشو ثبت نام کن تو‌کلاساش شرکت کن 

برای ترک عادت های بد یا ملکه کردن عادت های خوبه

پایان آدمیزاد از بی  خداییست نه از دست دادن معشوق  نه رفتن یار و نه تنهایی هیچکدام پایان ادمی نیست تنها بی خداییست  که انسان را تمام میکند.