سلام دوستان صبحتون بخیر من وقتی دبیرستانی بودم یه رمان خوندم درمورد چند تا پسر بود که همخونه بودن بعد یکیشون عاشق دختر همسایه میشه و از یکی از همون دوستاش که شیمی میخونده میخواد با دختره شیمی کار کنه این دو نفر هم عاشق هم میشن اول رمانم اینجوریه که مثلا چندین سال گذشته و این چند تا پسر جایی قرار گذاشتن ولی اون پسر اولیه نمیاد سر قرار.ممکنه کسی یادش باشه؟🥲اونموقعا خیلی دوسش داشتم
خصوصا عابر بی سایه،باسقوط دستهای ما و اینمرد امشب میمیرد
بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همهرو خانوم فرض میکنم❌❌❌
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
آره من قابلیت اینو داشتم واسه شیدای با سقوط دست های ما تا یه هفته اشک بریزم.عابر بی سایه هم محشر بود ...
این مرد امشب میمیرد هم قشنگه
کلا رمانهایی که همچین سبکی دارن خیلی بچگانه و زیادی فانتزی نیستن دوست دارم
سبکش رئاله
بِخاتِرِ قَلَتهای املاییم صَرذَنِشَم نَکنید طُند که مینویثَم اینتوری میشه😉😂کاربرهای آقا اگه لحن صحبتم صمیمانه بود به خودتون نگیرید من جنسیت کاربرها یا اسماشونو نمیخونم و همهرو خانوم فرض میکنم❌❌❌
من این مرد امشب میمیرد رو نسبت به اون دو تا یکم کمتر دوس داشتم.جایی نرو رو خوندین؟من خیلی دوستش داشت ...
نه متاسفانه نخوندم