2777
2789
عنوان

مادرشوهرم جلو همه یچیز گفت خیلی بهم بر خورد

| مشاهده متن کامل بحث + 1315 بازدید | 56 پست
چه مسخره  تو مثل بچه ها هی لج بازی میکنی  حالا میندازی که چی   خیلی جذاب میشی؟؟؟ ...

نکنه مادر شوهرشی تو😂

نه که دوستت نداشته باشم...نه!     فقط میترسم ازت..پیچیده ای!    همونقدر که نداشتنت سخته...داشتنتم سخته!همونقدر که بلدی منو بخوندونی... بلدی اشکم رو در بیاری!   همونقدر که مهربونی...همونقدرم بی تفاوتی!     میدونی آدم نمیتونه کنارت اروم بگیره همون قدر که بلدی امن باشی و اروم ، ممکنه آدم رو پرت کنی ته دره:)
چجوری انقد ب مادرشوهراتون رو‌میدین ک همچین رفتاری باهتون میکنن مادرشوهرمن جرعت نداره بمن تو بگه تازه ...

والا رو ندادم احترامشو حفظ کردم همیشه اما خودشو بد از چشم انداخت دیگه دوسش ندارم اعلام جنگ کرد😂😂😂😂

قسم! وقتی اعتبار داره که اعتقادی مونده باشه..×

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم واقعا بدونم خانواده شوهرم رو یه چیزی حساسن انجام نمیدم جلوشون 

منم😑چون حوصله سر و کله زدن با اینو و اونو دیگه ندارم،مغزم نمیکشه هی بخوام چک و چونه بزنم باهاشون...بی حاشیه میرم،بی حاشیه میام

🧒🏼شازده کوچولو:پس کِی همی چی درست میشه!؟                🦊روباه:وقتی که بفهمی همه چی به خودت بستگی داره...

دفعه دیگه یه انگشتر بزرگتر بنداز تا بفهمه ازش نترسیدی 

زنیکه پررو 

خب هرکسی سلیقه ای داره به اون چههههههه

شما فک کنم ۱۷.۱۸سالته اسی درسته؟؟؟؟

من به آمار زمین مشکوکم!اگر این سطح پر از آدم هاستپس چرا این همه دل ها تنهاست ؟بیخودی میگویند هیچ کس تنها نیست ، چه کسی تنها نیست ؟همه از هم دورند ...همه در جمع ولی تنهایند ...من که در تردیدم ، تو چطور ؟❤❤❤
فرقی نمیکنه  کلا انگشتر تو انگشت اشاره از نظر من خیلی زشته  اما خب این چیزا سلیقه ایه هر ...

اتفاقا هم خوشگله هم مد،منم حلقه طلایی میندازم یکی به اشاره یکی به شصتم،خیلی قشنگ میشه

منم😑چون حوصله سر و کله زدن با اینو و اونو دیگه ندارم،مغزم نمیکشه هی بخوام چک و چونه بزنم باهاشون... ...

دقیقا 

بعد به مدت آدم واقعا حوصله حرف و داستان نداره 😂

۲۵ مرداد ۱۴۰۰ نحس ترین روز زندگی من بود … روزی که از خواب پاشدم گفتم صبحانه بخورم به بابا زنگ بزنم حالشو بپرسم اما …. گفتن یتیم شدی … بدبخت شدی …. دیگه زندگی برام تموم شد … همون روز همون ساعت من مردم … لطفا برای پدرم و ارامش خودم یه صلوات بفرستید 😔😔😔 خیلی زیاد محتاجم ….
بد بوده توام لجبازی نمیکردی بهتر بود خودتو خراب کردی بنظررم اینجور وقتا باید خودتو پیش فامیل مظلوم ج ...

من کلا همون لحظه جواب میدم همیشه اما با لحن مهربون جواب نمیدادم پرو میشد

قسم! وقتی اعتبار داره که اعتقادی مونده باشه..×