2777
2789
عنوان

بیمه چند سال باید پرداخت شه

173 بازدید | 14 پست

من  از بیمه اینا سر در نمیارم یسری کارا بیمه هم دارن 

جند سال باید رد شه تا بعدنا بازنشستگی بدن 

مبلغی که میدن چقدر میشه 

تو نمازشب دعام میکنید.برای 🌹شفا🌹من یه ☘️حمد☘️میخونید لطفاااا🥺😭🙏🙏

زن ۲۵ مرد ۳۰

اوههه پس من تا 54سالگی باید بیمم رد شه که تا اون سن فک نکنم بتونم برم سر کار اگه ده سال  باشه چی میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوههه پس من تا 54سالگی باید بیمم رد شه که تا اون سن فک نکنم بتونم برم سر کار اگه ده سال باشه چی میش ...

۱۰ سال بازنشستگی نداره مگه اینکه از کارافتاده بشید اونم اگه مشکل حادی داشته باشید که با تایید پزشکای کميسيون امکان داره

۱۰ سال بازنشستگی نداره مگه اینکه از کارافتاده بشید اونم اگه مشکل حادی داشته باشید که با تایید پزشکای ...

بس برام مهم نباشه کارم بیمه داره یا نه درسته ؟

بس برام مهم نباشه کارم بیمه داره یا نه درسته ؟

مهمه

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
ااخه من 28سالم تا 53سالگی نمیتونم که کار کنم اگه 25 باشه

حالا تو بیمه رو بریز ببین بعدا چی میشه؟ قوانین به کجا میرسه؟ شاید اصلا شرایطت جوری شد بیشتر از اونم دوست داشتی کار کنی. بعدا پشیمون میشی از بیمه نداشتنت.

چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
حالا تو بیمه رو بریز ببین بعدا چی میشه؟ قوانین به کجا میرسه؟ شاید اصلا شرایطت جوری شد بیشتر از اونم ...

اهان باشه عزیزم 😘

حالا تو بیمه رو بریز ببین بعدا چی میشه؟ قوانین به کجا میرسه؟ شاید اصلا شرایطت جوری شد بیشتر از اونم ...

اخه کی منشی 45ساله میخواد یا پنجاه ساله 😄😄😄😄

اخه کی منشی 45ساله میخواد یا پنجاه ساله 😄😄😄😄

شاید یه شغل دیگه پیدا کردی خب. من مثلا فروشنده ۵۰ ساله هم دیدم.

خوب حتما لازم نیست برید سرکار..خودتون بیمه رد کنیدمثلا من چندساله بیمه زنان خانه دار میدم..

چرا خویش فرمای تامین اجتماعی نکردی؟