الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
ااخه من 28سالم تا 53سالگی نمیتونم که کار کنم اگه 25 باشه
حالا تو بیمه رو بریز ببین بعدا چی میشه؟ قوانین به کجا میرسه؟ شاید اصلا شرایطت جوری شد بیشتر از اونم دوست داشتی کار کنی. بعدا پشیمون میشی از بیمه نداشتنت.
چرا بعضیها وقتی جواب سوالی رو نمیدونن الکی کامنت میذارن؟با ذوق میایم اعلاناتو باز میکنیم که یکی پیدا شده جواب سوالمو میدونه بعد میبینیم یه چیز بی ربط گفته!
شاید یه شغل دیگه پیدا کردی خب. من مثلا فروشنده ۵۰ ساله هم دیدم.
خوب حتما لازم نیست برید سرکار..خودتون بیمه رد کنیدمثلا من چندساله بیمه زنان خانه دار میدم..
چرا خویش فرمای تامین اجتماعی نکردی؟