2777
2789
عنوان

برگه‌ی دانشجومو تصحیح کنم یا صفر بدم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4203 بازدید | 81 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز امتحان بود. سامانه خراب بود. گفتم توی تل یا واتس جواب‌ها رو بفرستن.

با یه شماره دیگه برگه‌ی امتحانشو فرستاد. گفتم شما؟ گفت فلانی‌ام. گفتم شما به خاطر بی‌اخلاقی‌ای که کردی، برگه‌ت صحیح نمیشه.

گفت من توی کلاس بی‌اخلاقی نکردم.

فکر کنم منظورش این بود که این ربطی به درس و کلاس نداشت. بعدشم چند تا پیام فرستاد که باز نکردم. 

ولی اون پیامش که گفت توی کلاس بی‌اخلاقی نکردم، باعث شد دودل شم. که کار درست چیه؟

از طرفی با خودم میگم من از نظر اخلاقی که بهش نمره نمیدم. باید نمره‌ی درسشو بدم.

از طرفی هم میگم عکس همسرم کنار خودم روی پروفایلم هست و همه میبینن. کسی که انقدر کثیفه که به استادش، استاد متأهلش، همچین پیامی میده، نباید ادب شه؟

نمیدونم چه کاری درسته.

همسرم میگه حتما بهش صفر بده و بندازش. گفتم شاید ایشون و من از سر احساس اینو بگیم. بپرسم ببینم به نظر شماها چی درسته.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
اه حالم حتی از دیدن اسمش به هم میخوره 😖

استاد ادبیاتین

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
اه حالم حتی از دیدن اسمش به هم میخوره 😖

خب پس ده بده

بهشم بگو ده دادم ریختتو نبینم

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

صفر بده گند زده بشه به معدلش یاد بگیره تو هر موقعیتی چجوری رفتار کنه وگرنه پس فردا به همکار و رییس و ...

آره دوستم هم همینه میگه. میگه صفر ندی بازم همچین غلطی میکنه.

گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟