2777
2789
عنوان

امروز زادروز تموم جونمه ✨

101 بازدید | 7 پست

من فرزند اول خانواده ام دو تا داداش دارم  به فاصله ده سال تک فرزند بودن تو یک روز از ماه مهر مامانم گفت خدایا یه فرشته دیگه رو گذاشته تو شکم من تا مراقبش باشم  دوستش داری؟ از خوشحالی بال درآورده بودم گفتم یعنی من دیگه لازم نیست واسه این که بقیه نی نی شون به ما بدن سوییچ ماشین بابا رو بهشون بدم 😂🤌🏻 گفت نه گذشت فهمیدم تو شازده پسری شهریور ماه بود سال 94 مامان رفت بیمارستان زنگ زدن بهم گفتن داداشت به دنیا اومده انقد قشنگِ که نگم هیچی دیگه تولدت مبارک کل وجودم دردت به سرم بزرگ بشی موفق شدنت ببینم قلبم 🥺💙 

من لُرم از نسل کاسیت، من لُرم از نسل یوتاب،من لُرم از نسل بی بی مَریم بختیاری من لرم اصالت من نیاز به فریاد زدن نداردما سازنده تاریخ و آثار موزه ها هستیم اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

داداش منم سال ۹۲ بدنیا اومد من اون موقع ۱۷ سالم بود برای سخت بود بعد ۱۷ سال ته تغاری بودن تخت پادشاه ...

وای اره دقیقا اون لحظه ای که من تخت سلطنتم کشیدن پایین و گفتن بعد ده سال الان باید جات بدی به یکی دیگه یک چشم اشک بود یه چشم خون 😂

من لُرم از نسل کاسیت، من لُرم از نسل یوتاب،من لُرم از نسل بی بی مَریم بختیاری من لرم اصالت من نیاز به فریاد زدن نداردما سازنده تاریخ و آثار موزه ها هستیم اصالت ستودنی لر بختیاری دودَر زاگرس ریشه دار در دل خاک بِرنُو به دست 💙🏆💙🏆💙🏆💙 استقلال یعنی شکوه عظمت تاجی که با افتخار سر تاریخ نشسته آبی رنگی که خورشید جلوش کم میاره ویسکا بارسا ویسکاااا کاتالونیا 

ای جآن دلم😍😍یاد داداش کوچولدی خودم افتادمچین این داداش کوچیکا که آبجیا اینقد دیوونه‌شونن🤌🥲

قربونت بشم من 💙

نمی‌دونم به خدا تحفه دلچسبی هم نیستنا اما من حاضرم خودم بکشم واسه هر دوتاشوپ

اخییییی 😍🥹چه باحال منو خواهرم دوقلویم و بعد ما دیگه مامانم اینا بچه نخواست، درک نمیکنم این حس شیری ...

عزیززززدلم خواهر داشتن خیلی خوبه ها ولی من وسط دو تا اعجوبه بزرگ شدم 😂