2777
2789
عنوان

چیکار کنم این فکر های مسخره دست از سرم برداره

| مشاهده متن کامل بحث + 393 بازدید | 31 پست
چرا اعتماد دارم ولی این فکر و خیال ها مثل خوره افتاده به جونم ولم نمیکنه

به جای این فکر ها خوش بگذرون با شوهرت برو جایی بیرون یا ی هنری چیزی دنبال کن چون معمولا فکر و خیال از بی حوصلگی تو سرآدم میاد

تورو خدا نگو  حالم و بد نکن

حالت رو بد نمیکنم منظورم اینه این فکرا رو نکن😐 ب چیزا بهتر فکر کن اگ چیز خاصی ازش ندیدی این همه حرص خوردن نداره

یه جایی خوندم نوشته بود: آرزویی ک فقط مال یه نفر باشه حتما براورده میشه،ولی آرزویی ک چن نفر بخوانش ب لایق ترینشون میرسه،پس یا یه چیزیو بخواه ک بقیه نخوان یا لایق ترین باش!♣️♠️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون بیکار هستی زیاد فکر و خیال میکنی سرخودتو گرم کن  بعدم منفی باف نباش خدا نکرده جذبشون میکنی

سرم شلوغه 

درس میخونم 

کلاس نقاشی میرم 

ولی خود به خود ذهنم میره به اون سمت

خدایاشکرت ❤
۱۹

برو پیش مشاور حتماا 

منم مث تو بودم الان سه ماهه که آرامش دارم 

دقیقا مث تو تنها تو شهر غریب بودم .۱۷سالمه

اگه اهل چهاردونگه(حالا همون چهاردانگه استان تهران)ای یا کسی که اونجا زندگی میکنه میشناسی بهم پیام بده💙😘

تاثیر اینجاست 

تاپیک خیانت نخون اصلا 

برای شادی روح مامانم صلوات میفرستین🥺🥺 فرستادین بگین منم برای حاجتتون بفرستم ❤️ هرکسی دلمو میشکنه شکایتشو پیش تو میارم خدا شکایت خودتو به کی کنم 😔😔

دوست منم مثل شما اینجوری زندگی اشا فقط نابود کرد تو تاپیکم راجع به دوستم گفتم اونم خیلی از این فکرها میکرد.این کار را نکن.ببین یکی که دزد نیست هر روز بیا بهش بگو تو دزدی اونم میره انجام میده چون میگه خوبم ولی اون نمیبینه.اون زنه را نمیدونم کیه.ولی شوهرتون نباید رو بهش بده که پاشا باز کنه تو نغازه

چیکار کنم آخه دست خودم نیست

چطور دست خودت نیست اراده کن میتونی تو هر چی که بخوای رو میتونی جذب کنی 

صلوات خاصه امام زمان (عج):  اَللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى وَلِيِّكَ وَ ابْنِ أَوْلِيَائِكَ الَّذِينَ فَرَضْتَ طَاعَتَهُمْ وَ أَوْجَبْتَ حَقَّهُمْ وَ أَذْهَبْتَ عَنْهُمُ الرِّجْسَ وَ طَهَّرْتَهُمْ تَطْهِيراً
به جای این فکر ها خوش بگذرون با شوهرت برو جایی بیرون یا ی هنری چیزی دنبال کن چون معمولا فکر و خیال ا ...

سرگرم که هستم 

ولی شوهرم منو بیرون نمی‌بره برا تفریح تو یه چهار دیواری حبسم

فقط برا کلاس های دانشگاه و کلاس نقاشیم منو میبره همین

خدایاشکرت ❤
برو پیش مشاور حتماا  منم مث تو بودم الان سه ماهه که آرامش دارم  دقیقا مث تو تنها تو شهر ...

منم خیلی تنهام

بخدا دارم افسردگی میگیرم 

حالم هروز بدتر میشه 

مشاور هم باید به شوهرم بگم شاید اصلا نبره

خدایاشکرت ❤
دوست منم مثل شما اینجوری زندگی اشا فقط نابود کرد تو تاپیکم راجع به دوستم گفتم اونم خیلی از این فکرها ...

والاه من از بیرون خونه که خبر ندارم 

به شوهرم شکاک نیستم ولی این افکار مسخره منو داره نابود میکنه

خدایاشکرت ❤