تو طلاق نمیگیری و تا ابد بین طلاق و امید به اینده ی بهتر میمونی 😑
من کی باردار میشم؟
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!
طلاق رو نمیدونم اما تادوسال دیگه تحولی تو زندگیت اتفاق میافته که خیلی خوشحال و خوشبخت میشی وا ...
م ن کی باردار میشم؟
به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!
تا عید امسال باردار میشی فقط لطفا هی بهش فکر نکن که چرا من بچه دار نمیشم ی مدت بیخیالش ...
واقعا همش تو فکرشم و غصه میخورمممم پوف خدا زبونت بشوه عزیزم تروخدا واسم دعا کن تا عید بشه
تا عید امسال باردار میشی فقط لطفا هی بهش فکر نکن که چرا من بچه دار نمیشم ی مدت بیخیالش ...
بنظرت کاری که همسرم میخواد شروع کنه خوبه؟
کی میره سر یه کار رسمی خوب؟