2777
2789
عنوان

حلوا درست کردم،،،،نی نی سایتی های عزیز رو یاد کردم...عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 458 بازدید | 38 پست
قربونت برم خواهری جونم ای جانم🤗🤗🤗 شما خوبی ک بنده رو خوب میبینی 😘😘😘💋💋💋

خدا نکنه عزیزدلم 🙏🏻😘😘

بی شک بهترینید🙏🏻😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زنده باشی انشاالله  نازمی 😘😍🤗 شمالطف دارید ....ممنونم🌹🌹🌹

یک دونه ای♥🌹😘

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
واقعا پس چطوری درست میکنین ...اصلا ندیدم حلوا بدون آب ...مگر شیره ای شیری چیزی ؟

اتفاقا شما فرمودید آب من تعجب کردم☺

بله با شیره ی انگور

و شیره ی شکر درست میکنم گلم

با زعفرون فراوون

حتما هم باید با روغن جامد درست بشه

با روغن مایع حلوا شل و وارفته میشه

درخواست دوستی ممنوع
اتفاقا شما فرمودید آب من تعجب کردم☺ بله با شیره ی انگور و شیره ی شکر درست میکنم گلم با زعفرون فرا ...

چه عالی ....با آب هم خیلی لطیف و خوشمزه میشه ...من یه استکان پر آردو تفت میدم با حوصله ...یه لیوان و نیم آب جوش و زعفران ساییده و شکر و عصاره ی وانیل و چوب دارچین و هل رو میزارم بجوشه بعد از صافی رد میکنم کم کم به آرد اضافه میکنم و هم میزنم گلابم یه نصف استکان میریزم بعد شعله رو کم میکنم هی میزارم قل بزنه ریز ریز جا بیوفته و خودشو بگیره محشره 😋

میدونم هر چی میگم گل میگم ولی شما لایک نکنید 😒🤨
چه عالی ....با آب هم خیلی لطیف و خوشمزه میشه ...من یه استکان پر آردو تفت میدم با حوصله ...یه لیوان و ...

چه جالب👌👌👌

ممنون بابته توضیحاتت عزیزم

انشاالله عمری باشه یکبار طبق دستور شما 

میپزم

نوووش جونتون باشه گلم🌹🌹🌹

درخواست دوستی ممنوع