2777
2789
عنوان

دخترااااا

140 بازدید | 4 پست

خیلی میترسم ۴ روز از پریم میگزره  امروز چک کردم نداشتم دیگه نوار نزاشتم لکه ندارم هی چک میکنم اما دل‌درد دارم هنوز میترسم خطرناکه؟

کاربر محترم تایپرم مشکل داره ایراد نگیر😬بهتر است سعی آن همیشه بهترین بودن در راه حقیقت باشد دیگران هرگز برای تو زندگی نمی‌کنند 🌿 زندگیت را پای آدم های پوچ و دروغ گو مزار . دنیایت را بر پایه حقیقت بساز تا پایه های سست ترمیم شوند . خود حقیقت را دوست بدار چرا که تو تنها شخص مهم زندگی خودت هستی ⁦^_^⁩. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه عادیه چن روز هم قبل و هم بعدش خیلی درد دارم عادیه💔

مرسی

کاربر محترم تایپرم مشکل داره ایراد نگیر😬بهتر است سعی آن همیشه بهترین بودن در راه حقیقت باشد دیگران هرگز برای تو زندگی نمی‌کنند 🌿 زندگیت را پای آدم های پوچ و دروغ گو مزار . دنیایت را بر پایه حقیقت بساز تا پایه های سست ترمیم شوند . خود حقیقت را دوست بدار چرا که تو تنها شخص مهم زندگی خودت هستی ⁦^_^⁩. 
نه منم همیشه تا چن روز بعد از پریود درد دارم

ممنونم