2777
2789
اصلا بدرد ازدواج نمیخوره انقد ک غد و مغروره... اخلاقش تازگیا خیلی بد شده... سیگار و مشروبو... دخترای ...

هر چه سریعتر کات کن عزیزم تو ارزشت خیلی بالاست خودتو بازیچه دستش نکن  پس فردا ازت کارای دیگه ای هم می خواد واز دست تو کاری بر نمیاد 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک ب دوجمله آخرت

بخدا اعصابم خرد میشه اینا چیه کردن تو مغز دخترا 

که این چیزا مهم نیست و هر کسی باید روابط ازاد داشته باشه و ..... تهشم میشه این

اخه مگه حیا و عفت قدیمی میشه؟

در حیرتم از این مردم پستاین طایفه ی زنده کش مرده پرست 
اره... لازمه برم؟ 

نه فکرکردم دخول ازجلو. ازمنمیشنوی کات کن

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)
اصلا من حس میکنم ک تازگیا منو فقط ب عنوان رفع نیازش نگاه میکنه😔... ولی وقتیم بهش میگم انکار میکنه

اگع انکار کرد بهش بگو اگه واقعا دوسم داری بیا خاستگاریم اونجا اگه بهونه آورد دیگه ولش کن 

عزیزم فرض کن خواهر بزرگت هستم . دیگه گول حرفاشو نخور. اگه یه بار این کار رو انجام داده دیگه همش ازت ...

آره حتی شاید دفعه های بعد دوربین کار بذاره که اگه اسی یوقت کم محلی کرد بگه فیلمو به خانوادت نشون بدم اینم مجبور میشه به خواسته هاش تن بده

الان چیکار کنم😔😭

خیلی برات ناراحت شدم عزیزم جون عزیزترین کسی که داری باهاش قطع رابطه کن. فقط همین . نذار این حرکت براتون عادی بشه که یک عمر زندگیت رو تباه می‌کنه. همین حرکت رو بهانه‌ کن و باهاش قطع رابطه کن.

این نیز بگذرد .... 

بخدا اعصابم خرد میشه اینا چیه کردن تو مغز دخترا  که این چیزا مهم نیست و هر کسی باید روابط ازاد ...

والاه من هیچ جانمیبینم همچین توصیه هایی ب جزنینی سایت. انقدربدم میاد. اصلامیگن بروباپسرابخاب ازدواجم نکن گوربابای شوهر. بابامابه اینجور زنامیگیم خراب.

🔴اگه چندین شب پشت سرهم خواب بدووحشتناک میبینین،یه کوچولوذغال،یه کم نمک،ویه کم نون خشک.بزاریدتوکیسه فریزر بزاریدتوبالش زیرسرتون وبخابین.برامنکه جواب داد،انشالله براشماهم جواب میده😊🌈تو این دنیا تا سنگ نباشی کسی ازت بُت نمیسازه...🪶.-🌈 عوض ݩشدمـ فقط متوجہ بعضے چیزآ شدمـ➰🌈جواب دندون شڪن زیاد داشتم؛ اما نخواستم بجا دندونت؛ دلت بشڪنه رفیق؛💔🔵هیچ لباسی تو دنیا، نمیتونه بی‌شخصیتیه درون آدما رو بپوشونه👌🌈اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکه به سادگی دارم تورو نادیده میگیرم🙃خیلیا بهم یاد دادن که میتونن باهام بازی کنن.منم بالاخره یادشون دادم که بازی رفتوبرگشت داره↢→🔵اگ‍‌ه‍‌ ن‍‌اراح‍‌ت‍‌ت‍‌ون ک‍‌ردم‍‌ ن‍‌ب‍‌خ‍‌ش‍‌ی‍‌نچ‍‌ون اص‍‌ن پ‍‌ش‍‌ی‍‌م‍‌ون ن‍‌ی‍‌س‍‌مت‍‌ازع خ‍‌وب‍‌م‍ ک‍‌ردم‍‌☻︎یع ذهن منفۍ هیچ وقت بهت یع زندگۍ مثبت نخوآهد داد🟠امروز مال توئه، قشنگش کن دقیقاعین خودت🌱🌈🌤☀عیب نداره تجربه شد :)

عزیزم حتماااا برو مشاوره..لطفاااا...تا اتفاق های بدتری نیافتاده برو..... زن ها واسه ثابت کردن عشق و جلب توجه و تعریف طرف مقابل خودشون و ارزش خودشون رو فراموش میکنن و موقعی متوجه میشن که دیگه دیره..

خودت تنهایی نمیتونی ازش جدا بشی..نیاز به کمک داری

آره حتی شاید دفعه های بعد دوربین کار بذاره که اگه اسی یوقت کم محلی کرد بگه فیلمو به خانوادت نشون بدم ...

شایدهم همین اولش کارگذاشته .