2777
2789
عنوان

گرفتن خرجی از همسر

395 بازدید | 26 پست

سلام خانم ها ، شما ماهانه چقدر از همسرتون خرجی میگیرین و چیا با خودتون هست . من دیروز دوتا نوبت  دکتر داشتم ، همسرم گفت پول ویزیت و داروهات رو  باید از خرجی خودت  بدی ، هر چی مربوط به خودته از پول خودت بده ، خیلی ناراحت شدم . چون توقع نداشتم خرج دکتر رفتن رو هم بخواد از ماهیانه خودم بدم 

خدایا مواظب پسرم باش   

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون ماهیا نه رو خود همسرت میده ؟

اره من خونه دارم ، ماهیانه یه مقدار پول بهم میداد برای لباس و اینترنت و وسایل ارایشی بهداشتی و باشگاه و کلا خرج های اینطوری 

خدایا مواظب پسرم باش   

ماهی یکی دو تومن بهم میده همه خرجها هم با خودشه

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
۱تومن هرماه  تموم خرجام با همسرمه این به عنوان یه پس اندازه برام چون اصلن بهش احتیاجم نمیشه

همسرمنم یک تومن میده و من هرچی بخام از همون میخرم ، ولی معمولا خیلی کم خرید دارم و پس انداز میکنم ، حتی مواقع لزوم از همون پس اندار به همسرم میدم

خدایا مواظب پسرم باش   
ماهی یکی دو تومن بهم میده همه خرجها هم با خودشه

من خیلی ناراحتم بابت این رفتارش ، هر بارم که بهش میگم بحث راه میندازه ، میگه بقیه همینم ندارن ، نمیدونم چیکار کنم

خدایا مواظب پسرم باش   

اصلاعقیده به ماهیانه ندارم هرچی بخوام بخرم یاخرج کنم ازکارت همسرم میکشم

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

من خیلی ناراحتم بابت این رفتارش ، هر بارم که بهش میگم بحث راه میندازه ، میگه بقیه همینم ندارن ، نمید ...

اشکالی نداره عزیزم با همون پولی که بهت میده کارهات رو انجام بده همسر من آدمی بود که اصلاً بهم پول نمی‌داد ولی چند سالی هست که کارتش رو هم علاوه بر پولی که بخوام بهم میده اگه نیاز داشته باشم تو هم اونجوری که اون دوست داره رفتار کن یواش یواش بهت بیشتر هم میده انداره احتیاجت فقط خیلی بهش محبت کن 

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
من خیلی ناراحتم بابت این رفتارش ، هر بارم که بهش میگم بحث راه میندازه ، میگه بقیه همینم ندارن ، نمید ...

هرچی میخری دوبل بهش بگو برای خودت پس انداز کن 

تاپیک طلا پس انداز خیلی ایده میدن دوستان 

تاپیک این کاربر رو برو بخون حتما @royayezendegi  

دوست داشتن رو به اونایی اختصاص بدیم که تو زندگیمون نقش داشتن نه اونایی که برامون نقش بازی کردن دوست داشتن ارزش بالایی داره هدر ندیم 

بهش بگو اتفاقا بقیه هم اینو دارن خیلی بیشتر از اینم دارن شما هم مثل بقیه باید خرجی بیشتری بدی و خرج های اینطوری مثل دارو و درمان هم پای خودت باشه.

من خودم شخصا اگر کارمند نبودم اصلا راضی نمی‌شدم شوهرم بهم ماهیانه پول بده.

باید هر موقع هرچیزی که نیاز داشتم یا هر پولی که میخواستم بهم میداد بی تعارف 

والا خوشبحالشون شده ماهی یه مبلغی بدن و خلاص 

Having fun while stuck in life