2777
2789
عنوان

خیلی میترسم

137 بازدید | 16 پست

امشب با همسرم نشستە بودیم کە هوس شرب الکل کرد منم گفتم کە بزار باهاش بخورم نرە با دوستاش ،دو تا استکان خیییلی کوچیک و کم برای الین بار خوردم حالا بشدت حالم بدە ضربان قلب خیلی بالایی دارم اول بدنم داغ شدە بود الان لرز دارم دو ساعتە خوب نشدم سرم داغ شدە چون خودمم مبتلا بە پانیک هستم این ترسمو از مرگ تشدید میکنە فک میکنم هر ان ممکنە بمیرم چیکار باید بکنم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه این زهرماری چیه میخورین☹️

خب اشتباە کردم اولین بارم بود اومدم مثلا شوهرمو همراهی کنم نره با دوستاش الان حالم خوب نیست معدەم دارە میسوزە لرز کردم حالم اصلا خوب نیست

قهوه بخور 

محله ما یک رفتگر دارد،صبح که با ماشین از درب خانه خارج می شوم سلامی گرم میکندو من هم از ماشین پیاده می شوم و دستی محترمانه به او می دهم ،حال و احوال را می پرسد و مشغول کارش می شود....همسایهطبقه زیرین ما نیز دکتر جراح است ،گاهی اوقات که درون آسانسور می بینمش سلامی میکنمو او فقط سرش را تکان می دهد و درب آسانسور باز نشده برای بیرون رفتن خیز می کندبه شخصهاگر روزی برای زنده ماندن نیازمند این دکتر شوم ، جارو زدن سنگ قبرم به دست آن رفتگر ، بشدت لذت بخش تر از طبابت آن دکتر برای ادامه حیاتم است.تحصیلات مطلقا هیچ ربطی به شعور افراد ندارد#کتاب چند کلام ساده

عزیزم چون پانیک داری ممکنه یهو ترسیده باشی تشدید کرده باشه وگرنه ضربان قلب و سوزش معده عادیه 

وقتی میخوری بعدش باید بخوابی ریلکس کنی

برو یه آب بخور یه چیزی روش بخور بعدش بخواب

نشد یه دوش بگیر نترس چیزیت نمیشه 

عزیزم استرس نده به خودت .پاشو صورتتو آب بزن دیدی بهتر نشدی یه دوش آب ولرم بگیر 

خوب میشم؟؟ اب زدم بە صورتم اب خوردم اما فک کنم پانیکمو تحریک کردە خیلی مضطربم معدەم سوزش زیادی دارە و استرس دارم ضربان قلبم الان دو ساعتە بالای صدە نمیدونم چیکار کنم

حالا شدە اونم معتادش نیست بعد 9 ماە اومد بخورە 

گلم خوب قبحش میریزه براش

شما قراره انشالا بچه دار بشین،هزار ضرر هست توی این لعنتی،دیگه نکن گلم،الان هم بهونه کن کمی شلوغش کن،بگو حق نداری دیگه بیاری تو خونه

بگو ببینم حالم بد میشه

اگه سنکوپ کرده بودی چی؟

انشالا که خوب میشی ولی دیگه نکن همچین🎈