توتاپیک های قبلم گفتم یه صندوق دارفروشگاهمون باشوهرم دوست شده بود وبه خاطرش داشتیم طلاق میگرفتیم که باوساطت خانواده هامون آشتی کردیم وشوهرم درظاهرتغییرکرد ومعذرت خواهی کرد شمارهی زنه روپاک کرد وازفروشگاه بیرونش کرد
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
استارتر امیدوارم خدا راه درست رو جلو پات بذاره.نگران نباش اونا هم یه جوری تاوان بدیشونو میدن.ولی شوهرت خیلی عجییبه ،آخه کسی که خیانت میکنه طبیعتا از همسرش دور میشه.این هم تو رو داره هم اونو...
گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉
سرطان سینه گرفته اما این واقعا واسش کمه. چون با وجود این چوبی ک از خدا خورد بازم ادامه داد ب کارهاش . نمیدونم خدا چجور جواب اینجور ادمارو میده خدا ب دلامون ارامش بده
ما تو فامیل داشتیم تقریبا طلاق عاطفی گرفته بودن که مرده رفت دنبال خیانت... زنه اولش هرکاری کرد نتونست مرد رو برگردونه، ولی آنقدر موند تو زندگی تا مرد کم کم عاشقی از سرش افتاد، فقط نمیدونم زن الان خوشحاله؟ میتونه دوباره شوهره رو دوست داشته باشه؟ این بستگی به خود طرف داره بتونه ببخشه یا نه..
گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉
یعنی بخاطرش تغییر کردی ؟ خودش هم اعتراف کرد که اونی شدی که میخواست؟ واای استارتر باور کن مشکل از شوه ...
خودش میبینه ومیگه به خاطرمن تلاش میکنی
پس دیگه من چه کنم آدم بایدخودشم شرافت ووجدان داشته باشه اگه عیبی تورفتاروظاهرباشه هردوطرف زن وشوهرهردودارن ولی من کورم هیچ عیبی توشوهرم نمیبینم اونقدرکه دوستش دارم😭