2777
2789
عنوان

زنه دست بردارنیست😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3518 بازدید | 125 پست
نمیدونم😔

ایندفعه ازش آتوبگیر الکی الکی بهش پیام نده...آتو بگیرو باهمون بترسونش...این شوهرت هم یکم تغییررویه بده مهرورزیشوکم کنه... خیانت کرده وطلاقم میخواست بده دیگه پروانه شدنت چیه دورت بگردم.

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استارتر امیدوارم خدا راه درست رو جلو پات بذاره.نگران نباش اونا هم یه جوری تاوان بدیشونو میدن.ولی شوهرت خیلی عجییبه ،آخه کسی که خیانت میکنه طبیعتا از همسرش دور میشه.این هم تو رو داره هم اونو...

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉
ایندفعه ازش آتوبگیر الکی الکی بهش پیام نده...آتو بگیرو باهمون بترسونش...این شوهرت هم یکم تغییررویه ب ...

همش منو مقصرمیدونست میگفت توخوش اخلاق نبودی به خودت نرسیدی من خیانت کردم منم قبلا خیلی باهاش خوب بودم ولی بازم اونجورکردم که میخواست خواستم دیگه دلیلی نداشته باشه الان میبینم همش بهانه بود😞

[QUOTE=224170001]چوب کاراشوخورد؟من منتظرم ببینم خداچجورتقاص کاراشونشون میده[/QUOT 

سرطان سینه گرفته اما این واقعا واسش کمه. چون با وجود این چوبی ک از خدا خورد بازم ادامه داد ب کارهاش . نمیدونم خدا چجور جواب اینجور ادمارو میده خدا ب دلامون ارامش بده 

ما تو فامیل داشتیم تقریبا طلاق عاطفی گرفته بودن که مرده رفت دنبال خیانت... زنه اولش هرکاری کرد نتونست مرد رو برگردونه، ولی آنقدر موند تو زندگی تا مرد کم کم عاشقی از سرش افتاد، فقط نمیدونم زن الان خوشحاله؟ میتونه دوباره شوهره رو دوست داشته باشه؟ این بستگی به خود طرف داره بتونه ببخشه یا نه..

استارتر امیدوارم خدا راه درست رو جلو پات بذاره.نگران نباش اونا هم یه جوری تاوان بدیشونو میدن.ولی شوه ...

وای درست میگی گلم 

من زنه رومقصرمیدونم اگه دست برداره شوهرم مردخوبی میشه 

ما تو فامیل داشتیم تقریبا طلاق عاطفی گرفته بودن که مرده رفت دنبال خیانت... زنه اولش هرکاری کرد نتونس ...

من بخشیدم وپاک کردم ازذهنم ودوباره بهترازقبل شدم 

ولی میبینم شوهرم وزنه بازم دست برنمیدارن

همش منو مقصرمیدونست میگفت توخوش اخلاق نبودی به خودت نرسیدی من خیانت کردم منم قبلا خیلی باهاش خوب بود ...

یعنی بخاطرش تغییر کردی ؟ خودش هم اعتراف کرد که اونی شدی که میخواست؟ واای استارتر باور کن مشکل از شوهرتوعه بیشتررر...

یعنی بخاطرش تغییر کردی ؟ خودش هم اعتراف کرد که اونی شدی که میخواست؟ واای استارتر باور کن مشکل از شوه ...

خودش میبینه ومیگه به خاطرمن تلاش میکنی 

پس دیگه من چه کنم آدم بایدخودشم شرافت ووجدان داشته باشه اگه عیبی تورفتاروظاهرباشه هردوطرف زن وشوهرهردودارن ولی من کورم هیچ عیبی توشوهرم نمیبینم اونقدرکه دوستش دارم😭

خودش میبینه ومیگه به خاطرمن تلاش میکنی  پس دیگه من چه کنم آدم بایدخودشم شرافت ووجدان داشته باش ...

یکم رفتارتو مدیریت کن.میدونه عاشقشی خیالش راحته.نمیدونم ببرش مشاور ... 

یکم رفتارتو مدیریت کن.میدونه عاشقشی خیالش راحته.نمیدونم ببرش مشاور ... 

آره فکرخوبیه وقت میگیرم مجبوربشه بیاد 

خداشاهده من تنهایی خیلی رفتم مشاوره چون فکرمیکردم مشکل ازمنه همسرم خیانت میکنه همهشون گفتن شوهرت بیماره😭

چوب کاراشوخورد؟من منتظرم ببینم خداچجورتقاص کاراشونشون میده

چقدر درکت می‌کنم 

یاد خودم افتادم اشکام بند نمیاد

نمیفهمم چ دردی داری میکشی خدا به سر هیچکی نیاره

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات
همش منو مقصرمیدونست میگفت توخوش اخلاق نبودی به خودت نرسیدی من خیانت کردم منم قبلا خیلی باهاش خوب بود ...

بی خود دنبال بهونس...چرا به خودت نمیرسی بپوش بگرد کیف کن قوی باش حتما یکم مطالعه کن که فکرت قوی شه...

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️