2777
2789
عنوان

زنه دست بردارنیست😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3518 بازدید | 125 پست
آره فکرخوبیه وقت میگیرم مجبوربشه بیاد  خداشاهده من تنهایی خیلی رفتم مشاوره چون فکرمیکردم مشکل ...

عزیزم از من ناراحت نشو اما مراقب خودت و زندگیت هم‌باش.یهو چشم وا نکنی ببینی تمام‌زندگیت دنبال جمع کردن اشتباهات یکی دیگه بودی... تو هم‌نیاز داری آرامش داشته باشی.امیدوارم خدا به دلت ارامش بده و شوهرت عاقل شه...

گریه نمیکنم.....نه اینکه دل سنگ باشم.....ریمل گررررونه😂😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر درکت می‌کنم  یاد خودم افتادم اشکام بند نمیاد نمیفهمم چ دردی داری میکشی خدا به سر هیچکی ن ...

عزیزم😭😭یعنی خداجواب دونه دونه اشکای مارومیده؟اوناهمیشه خوشحال وبیخیالن ماهمیشه پرازغصه 

مگه چه بدی کردیم

عزیزم😭😭یعنی خداجواب دونه دونه اشکای مارومیده؟اوناهمیشه خوشحال وبیخیالن ماهمیشه پرازغصه  مگه ...

خودمم موندم روز ب روز سرحال تر 

باهم کیف می‌کننن اصلاااا ب ی ورشونم نیست ما جلوشون زار بزنیم 

تا ی مدت خیلی حالت بده خیلی زیاد خیلی 

کم کم بیخیال تر میشی

وقتی بیخیال تر بشی میاد بهت میچسبع 

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات
خودمم موندم روز ب روز سرحال تر  باهم کیف می‌کننن اصلاااا ب ی ورشونم نیست ما جلوشون زار بزنیم&n ...

الان دیگه خیانت نمیکنه؟من هنوزدرگیرخیانت های قبلیش بودم دسته گل جدیدش رو رونمایی کرد😭خواهشابگوچکارکردی چطورکناراومدی چطورزنده موندی😭

الان دیگه خیانت نمیکنه؟من هنوزدرگیرخیانت های قبلیش بودم دسته گل جدیدش رو رونمایی کرد😭خواهشابگوچکارک ...

اصلا پیگیر نیستم ک ببینم میکنه یا ن..فقط زمان فقطططط یعنی هیچی حالتو جز گذر زمان خوب نمیکنع

من میفهمتت الان هرکی هرچی بگه تو چنان سوزشی تو قلبته که رفتارت اصلا دست خودت نیست

ولی با سیاست میتونی زنه رو دور کنی فعلا ب خودت زمان بده ک ماجرا رو هضم کنی

حالا ک نمیتونی جدا بشی باید ب فکر چاره باشی

بابا من شبیهه پروفایلم نیستم هی نگو تو چی میگی با اون سیبیلات