دستور زیر به طور مستقیم از کتاب هنر آشپزی رزا منتظمى گرفته شده؛
- یک کیلو سبزیجات (تره، جعفری ، کمی شنبلیله)
- نیم کیلو گوشت ماهیچه با مغز ران بدون استخوان
- ۱۰۰ گرم لوبیای قرمز یا چشم بلبلی
- ۳ تا ۴ عدد لیموعمانی
- یک قاشق سوپخوری گرد لیمو
- ۲ قاشق پیاز سرخ کرده
- ۱ پیمانه روغن مایع
گوشت را تکه تکه میکنیم و با پیاز سرخ کرده و لوبیا و لیمو عمانی و چهار لیوان آب میگذاریم نیم پز شود.
بعد سبزی را بدقت تمیز میکنیم و میشوئیم، آب سبزی که کاملا گرفته شد ریز خرد میکنیم(تره را جداگانه خرد کنید).
سپس با مقداری روغن سبزی را سرخ میکنیم و داخل گوشت میریزیم و کمی نمک و فلفل و گرد لیمو به آن اضافه میکنیم.
میگذاریم آهسته بجوشد تا روغن بی افتد.
میتوانید به جای گرد لیمو ، ۲ تا ۳ قاشق سوپ خوری آب لیمو به غذا اضافه کنید.