2777
2789
عنوان

دستور پخت قورمه سبزی

| مشاهده متن کامل بحث + 515 بازدید | 41 پست

سبزی سرخ شده اماده داری یا بسته بندی یک کیلویی داری

زندگی مثل اب توی لیوان ترک خورده میمونه...بخوری تموم میشه،نخوری حروم میشه، از زندگیت لذت ببر چون در هر صورت تموم میشه...از لحظه لحظه زندگیت لذت ببر!...

ببین ما که اینجوری درست میکنیم اول یه پیاز متوسط سفید باشه بهتره پوست بکن و ریز کن بعد تو قابلمه روغن بریز یکم که داغ شد  پیاز هارو بریز تو روغن بعد که طلایی شد زردچوبه و کمی فلفل بزن بعدش سبزی رو اضافه کن و یه ۵الی۱۰دقیقه تفت بده با روغن ،تفت که دادی بعد گوشتت که از قبل پخته رو اضافه کن یه کوچولو هم بزن بعد لوبیا های پخته ات رو اضافه کن و نمک بزن  بعد اب جوش بریز درقابلمه رو بزار بجوشه بعد از اینکه یکم غلیظ شد رب انار بزن  و یه دونه دوتا لیمو عمانی بنداز تو قابلمه بعد درش رو بزار بجوشه و کامل سفت بشه .البته من همه موادش  از قبل پخته  امیدوارم خوب بشه غذات نوش جان💛

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😶😶😶😶😶 چرا آخه ۱ کیلو خورشتی رو میشه به ۲۰ نفر داد مگه گوشت خورشتی نیست  فوقش نفری  ...

گوشت گوسفندیه بعد قسمت دنده و ایناست..توش استخون دنده هست با گوشت تکه ای

دیگه فکر نمیکردم انقدر ازش در بیاد

بعد من برا خودم و سه نفر دیگه که میخوایم بریم بیرون پختم گفتم هر چقدر اضاف اومد برا خانواده ام که ۶ نفر هستن بمونه

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

برای چند نفر؟؟ 

خواستم برا ۴ نفر غذا بپزم بریم بیرون بخوریم

بعد یک کیلو گوشت گرفتم دیگه  گفتم تازه است گوشت بزار همه رو بپزم

هر چقدر اضاف بیاد میزارم برا ناهار خانواده‌ام که ۶ نفر هستن

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

من ۱۳ نفر مهمون داشتم ۱ کیلو انداختم 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍