2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب بهشون بگو حتما به راه میدن

زورشون میاد حرف بزنن😒دانشگاه بنده خدا هی یاد اوری میکنه میگه بگو اون موقع دیگ به دردم نمیخوره از اونورم این مدرسه بزرگسالان زنگ میزنم میگ واییی خانومم چرا زنگ میزنی ما هروقت امادع بشه خودمون تماس میگیریم دیگ

سختته حضوری بری؟ بگو برم آموزش پروش نمیدونم من وارد نیستم ولی خیلی دوست داشتم کمکت کنم

حضوری رفتم مدیر مدرسه میگ چکار داری دم به دقیق میاین به جا اومدن تماس بگیرین😐😑

عزیزی قشنگم♡

حضوری رفتم مدیر مدرسه میگ چکار داری دم به دقیق میاین به جا اومدن تماس بگیرین😐😑 عزیزی قشنگم♡

پناه بر خدا. کانال ندارن؟؟ قربون مدرسه خودم. 

من خودم یه مدرسه میرفتم باهاشون حرف میزدم انگار ربات بودن جواب نمیدادن عوضش کردم تا این جا که خدا رو شکر از اخلاقشون راضیم فقط اونا احتمالا از نمره هام ناراضین😐

منم مدرسم نمره ام اومده ولی کارنامه گفتن دو هفته دیگه بعدشم گفت هنوز دانشگاه ثبت نام نداره تا دو هفته دیگه

رَبِّ لا تَذرنی فَردا و انت خیر الوارِثین👶🏻❤️
چه رشته ای هستی؟؟  الان من دیپلم گرفتم مثلن معدلم هر چند باشه باید بر اساس اون برم دانشگ ...

من انسانیم یه درسم پاس نشده بود اونو امتحان دادم منتظرم برگه فارغ التحصیلی واسم صادر کنن که برم دانشگاه

بر اساس سوابق تحصیلی میخای بری؟

من انسانیم یه درسم پاس نشده بود اونو امتحان دادم منتظرم برگه فارغ التحصیلی واسم صادر کنن که برم دانش ...

براساس سوابق تحصیلی که میشه مدلم باید بالای 17 باشه درسته؟ اگر هم نه باید برم کنکور بدم درسته

منم انسانیم🙃

رَبِّ لا تَذرنی فَردا و انت خیر الوارِثین👶🏻❤️
براساس سوابق تحصیلی که میشه مدلم باید بالای 17 باشه درسته؟ اگر هم نه باید برم کنکور بدم درسته منم ا ...

معدل کل مهمه ولی رفیقم با معدل ۱۵ یا ۱۶ رفته پیام نور بر اساس سوابق تحصیلی