2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محبت ميكني توقع ميره بالا بيشتر انتظار دارن ازت انتظار دارن عروس مثل كلفت خونه باشه خستگي ناپذير باش ...

محبت وتعیین جایگاه خودت از هم جداست 

هم جایگاه وحد خودت رو خوب تعیین کن هم محبت کن و احترام بزار 

البته قبول دارم گاهی  محبت باعث سواستفاده طرف میشه 

میگم گورتو از زندگی ما گم کن،دست از سرم بردار،برو گمشو انقدر واسه من صاحب بازی در نیار،با اون دختره مزخرفت حالم ازش بهم میخوره

فقط 26 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم قرار نیست همه آدما ازما خوششون بیاد و ما نظرو تاییدو رضایت همرو جلب کنیم ما کار درستو خوبو ان ...

میدونی مثلا خواهرم یدونه عروسه انقد مادرشوهرش اینا میخانش و جونشونم واسش میدن بعد منم یدونه عروسم باهام اینجوری میکنن حسرت میخورم که چرا اینجوری میکنن

بارها ب شوهرم گفتم بهشون بگو جوری بامن‌رفتار کنن که اگه فردا از دست و پا افتادن من دست و دلم بره براشون که نگهشون دارم ن اینکه بگم نه اصلا بمن ربط نداره

ولی مادرشوهرم ادم بشو نیست خیلی ظلمه بخدا 

مهرادم شیر پسرم روزی مرد میشوی جان مادر یادت بماند برای مرد شدنت ثمره جوانی ام را داده ام از تو انتظاری ندارم جز اینکه همیشه همینطور مرد باشی مردی واقعی👦🏻❤️  مهرانام دختر قشنگم دلبرک زیبا روی مادر فقط خدا میدونه که چقد برای داشتن تو سختی کشیدم تو برای من همون معجزه خدایی تو سنگ صبور لحظه هامی یکی یدونم👧🏻🩷

وای وای منم همینطور میگم هر هفته برم سر قبرش بگم نمیبخشمت😂

نه سر قبرش که نمیرم.میگم همونجا که جون میکنه هنوز شنوایی داره بگم نمیبخشمت

تو اصلا خوب.توعالی  .تو بی نقص.پس لطف کن بیخیال من شو  👋 

🌿⚘🌿⚘🌿⚘🌿⚘🌿⚘🌿⚘🌿⚘🌿⚘🌿⚘🌿

به حرمت تمام زحمتهای که برای همسرم داشتی

به حرمت ۹ ماه بی قراریت

به حرمت ۲ سال شیر دادنت

به حرمت تمام دلواپسیهات که تو این ۳۷ سال برا پسرت داشتی

به حرمت دعای خیرت که بدرقه زندگی ما کردی

به حرمت تربیت درستت

به حرمت نام ♥️مادر♥️

یه دنیا ازت ممنونم🥰

🌿⚘🌿⚘🌿⚘🌿⚘🌿⚘🌿⚘🌿⚘🌿⚘🌿⚘🌿

♥️♥️گل دخترا تو واتساپ گروه نماز دارم اگه دوست داشتید درخواست بدید تا عضوتون کنم♥️♥️
افرین ماشالا مادر شوهرت خیلی فهمیدس

بله خداروشکر 

البته میگم گاهی دلخوری هایی پیش میاد ،اما هر دو کوتاه میایم واهل کش دادن نیستیم

چهارتا جاری هستیم ،برخورد ایشون با همه یکسانه

اما خب دوتا ازجاریهای عزیز با ایشون زید میونه خوبی ندارن ،میدونید چرا 

چون خودشون خیلی اهل حرف درآوردن وکشش دادن ماجرا هستن

آدم اگه پیگیر یه سری از حرفا نشه خیلی ارامشش بیشتره وعزیرتره 

میدونی مثلا خواهرم یدونه عروسه انقد مادرشوهرش اینا میخانش و جونشونم واسش میدن بعد منم یدونه عروسم با ...

ای جانم عزیزم الهی روابطتون بهتربشه

ولی توخوب خودت باش خوب زندگی کن بکسی بدیت نرسه مطمعن باش روزگار یکاری میکنه از رفتارشون و اعمالشون شرمنده و روسیاه بشن

تو اما زیاد اهمیت نده ک گنده بشن برات و فک کنن کین و برات دم درنیارن

حد و مرز برای روابطت قاعل شو انقد رو نده ک وارد حریم خصوصیت بشن در حد مهمون باهاشون ارتباط داشته باش اونا جزو خانواده تونیستن خانواده تو فقط تو شوهرت و بچه هاتن  بقیه همه بجز توشوهرت بچت جزو خانوادت و حریم خصوصیتون محسوب نمیشن دردو دل و راز دلتو باهاشون قسمت نکن

زیاد باهاشون رفتوامد نکن ک بخودشون اجازه بدن وارد حریم زندگیت بشن و روابطت به تنش نیفته

احترامشونو نگه دار اما رابطتو یجوری حفظ کن ک نتونن از حدشون فراتر برن