2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مثلا منی که همسن توام و الان دوتا بچه دارم موهام همه سفیده هیکلم بهم ریخته اعصاب ندارم.چه گلی به سر ...

یعنی چی اونهمه لحظات خوب با شوهرت و بچه ات داشتی و داری اونام بگو خل

یعنی چی اونهمه لحظات خوب با شوهرت و بچه ات داشتی و داری اونام بگو خل

به طور کل هم خوبی داره هم بدی منکر لحظات خوبش نمیشم

ولی دوستای مجردمو میبینم میرن دانشگاه سرکار بیرون

یکم حسودیم میشه که من هرجا میخوام برم باید منت شوهرمو بکشم بچه هارو نگه داره یا همشون دنبالم راه میافتن

ولی هیچوقت پشیمون نشدم از ازدواج و زودبچه دار شدنم

به طور کل هم خوبی داره هم بدی منکر لحظات خوبش نمیشمولی دوستای مجردمو میبینم میرن دانشگاه سرکار بیرون ...

عزیزم منم۲۶سالمه متولد ۷۷هستم. بچه هام ۶ساله و ۵ساله هستن و هیچوقت مانع درس خوندن و کار کردن من نبودن. من هم محصلم هم تا ترم پیش شاغل بودم. اصلا حسرت چیزیو نخور فقط اراده کن

عزیزم منم۲۶سالمه متولد ۷۷هستم. بچه هام ۶ساله و ۵ساله هستن و هیچوقت مانع درس خوندن و کار کردن من نبود ...

درسته ولی حتما پیش شما کسی بوده بچه هارو نگه داره

من تو شهرم غریبم.بخاطر تنهایی زود بچه دار شدم دخترم الان کلاس اوله کوچیکه هم ۳سالشه.واسه خودم تو خونه خیاطی میکنم به همین سرم گرمه وگرنه شرایط سرکار و دانشگاه رفتن ندارم

درسته ولی حتما پیش شما کسی بوده بچه هارو نگه دارهمن تو شهرم غریبم.بخاطر تنهایی زود بچه دار شدم دخترم ...

ن عزیز من کلا توکشور غریبم. قبلنا مجبور بودم بذارم مهد چون هیشکی کمک نمیکرد. الان ۱ساله دوتا بچه هام میرن مدرسه . منم ۳ترم دیگه لیسانسمو میگیرم. خیلی راحت شدم