2777
2789
عنوان

دوستان گلم...اوناییکه ماشین دارید میشه یه لحظه تشریف بیارید...ممنون

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 51 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اگه فروشنده نتونه تمام مراحل رو بیاد همون دفترخونه بیاد وکالت بده کافیه.....بقیه مراحلشو خودم م ...

فقط اگر وکالت فروش از فروشنده بگیرید نیازی نیست که دیگه فروشنده بیاددر غیر این صورت حتما مرحله آخر باید بیاد

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
کلا وقتی سند میخواثبت کنی فروشنده هم باید حضور داشته باشه برا امضا

ببخشید یعنی علاوه بر اینکه برای وکالت باید بیاد برای ثبت سندم دوباره باید بیاد....من فکر میکردم اگه وکالت بدن دیگه کلا لازم نیست که بیا 

فقط اگر وکالت فروش از فروشنده بگیرید نیازی نیست که دیگه فروشنده بیاددر غیر این صورت حتما مرحله آخر ب ...

آها....یعنی وکالت کلی فروش بیاد بگیرم نه وکالت برای تعویض پلاک....اگه وکالت برای تعویض پلاک باشه باید آخرش دوباره بیاد....درسته؟؟؟

ببخشید یعنی علاوه بر اینکه برای وکالت باید بیاد برای ثبت سندم دوباره باید بیاد....من فکر میکردم اگه ...

وکالت هم میشه جوری که دوستمون میگه ..من برا سند وکالت ندادم نمیدونم من سند قطعی زدم ..

➖⃟♥️••گر تو شَوی گُناهِ من توبه نمیکنم زِ تو.. :)✌️تولدم1376/4/3
آها....یعنی وکالت کلی فروش بیاد بگیرم نه وکالت برای تعویض پلاک....اگه وکالت برای تعویض پلاک باشه بای ...

بله وکالت فروش باید بگیرید که تعویض پلاک و زدن سند و کلیه کارهای ماشین رو به شما وکالت بده وگرنه وکالت تعویض پلاک بدرد نمیخوره

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم