2777
2789
عنوان

دوستان گلم...اوناییکه ماشین دارید میشه یه لحظه تشریف بیارید...ممنون

| مشاهده متن کامل بحث + 300 بازدید | 51 پست
کلی پول قطعی دادی

منم🤦🏻🤦🏻🤦🏻بابام گفت من رفتم سند زدم با۱۷۰گفتم پ من چطور  ۱/۱۵۰/۰۰۰دادم😐😐😐😐الان یادم اومد بابام گفت بهم

➖⃟♥️••گر تو شَوی گُناهِ من توبه نمیکنم زِ تو.. :)✌️تولدم1376/4/3

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله وکالت فروش باید بگیرید که تعویض پلاک و زدن سند و کلیه کارهای ماشین رو به شما وکالت بده وگرنه وکا ...

ببخشید آقا شما تو کار ساختمان و اینا هستید....میخواستم یه سوال بپرسم...اگه لطف کنید جواب بدید ممنون میشم

برای دیواری که نم آورده و گچش میریزه دیوارپوش چه نوعی باید بگیریم....چندبار گچش کردیم باز دوباره نم میده...مشکل ترکیدگی لوله هم نداره...بنظرتون دیوارپوش چی بگیریم براش؟؟؟بعد قیمت هاش چطوریه؟؟؟از سنگ ارزونتر میشه؟؟؟میخوایم یه جوری باشه که خیلی گرون نشه

دیوار کجاست؟بله مهندس معماریم

شما هم تو کار ساختمون هستید چه جالب....

دیوار سالن هست که پشتش سرویس بهداشتیه....چون حمام و دستشویی پنجره نداره دیواره نم آورده....وگرنه مشکل ترکیدگی لوله نداره

ببخشید آقا شما تو کار ساختمان و اینا هستید....میخواستم یه سوال بپرسم...اگه لطف کنید جواب بدید ممنون ...

ببینید تا منشا نم گرفته نشه مشکل حل نمیشه فقط ظاهر تغییر میکنه بری کار شما بهترین گزینه سرامیک دیواری یا سنگ آنتیکه بستگی داره کدوم دیوار باشه که به زیبایی اتاق لطمه وارد نشه اگر عکسی بفرستید بهتر میشه راهنمایی کرد

اسمم محمد  ۳۸ سالمه-شرکت ساختمان سازی دارم در بازار بورس و طلا هم هستم
نه اول باید درستش کنید .اونم خیلی ساده با کمترین هزینه

آخه من دیدم بعضیا دیوارشون نم داره دیوارپوش میزنن...ولی کلا اگه جوری بشه که دیگه نم نده دیگه کلا دیوارپوش نمیزنیم...

ببخشید من سوال زیاد پرسیدم....حالا اگه مشکل از قیرگونی  نباشه....پس دیگه چه علت هایی میتونه داشته باشه؟؟؟

آخه من دیدم بعضیا دیوارشون نم داره دیوارپوش میزنن...ولی کلا اگه جوری بشه که دیگه نم نده دیگه کلا دیو ...

شما بنظرم اول داخل حمام و سرویس رو با مواد عایق نانو یا چسب ضد ۹۰ یکبار روش پوشش بده با قلمو میشه .کل کاشی هارو هم دیوار و هم کف رو بزن .۹۰ درصد مشکلت حل میشه

ببینید تا منشا نم گرفته نشه مشکل حل نمیشه فقط ظاهر تغییر میکنه بری کار شما بهترین گزینه سرامیک دیوار ...

دیوار سالن هست که پشتش سرویس بهداشتیه...بله درسته اصولا باید مشکل اصلی برطرف بشه بعد...ولی کلا اگه مشکل نم برطرف بشه دیگه نیازی به دیوارپوش نیست

ببخشید من از کاربر امیر هم پرسیدم علل نم دیوار چه چیزهایی میتونه باشه کلا؟؟؟

شما بنظرم اول داخل حمام و سرویس رو با مواد عایق نانو یا چسب ضد ۹۰ یکبار روش پوشش بده با قلمو میشه .ک ...

آها یعنی نیازی به کندن کاشی و سرامیک ها نیست...من فکر کردم کلا باید همه رو بکنیم از اول قیرگونی کنیم...این چسب رو همینجوری فقط روی کاشی ها بزنیم؟؟؟بعد قیمتش چند؟؟؟