2777
2789
عنوان

تربیت درست بچه

180 بازدید | 15 پست

سلام خانمای عزیز خسته شدیم از تاپیک جاری مادرشوهر خاهرشوهر.خیانت بیاید از رفتارای درست و تربیت بچه هاتون بگید چیا یادش میدید چکارامیکنید؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من می‌خوام به بچه هام شعر های سعدی و... یاد بدم 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه

اینکه به هم جنس خودش و جنس دیگه احترام بذاره 

و خواهان عدالت بین زن و مرد باشه 

شاغل.متاهل‌.شهروند‌‌استانبول‌ترکیه.                          حال‌دلم‌با‌،تو‌خوشه‌بغضت‌صدامو‌میکشه!-این‌عشقه هرجا‌که‌میرم‌مقصدی‌با‌من‌به‌دنیا‌اومدی!‌-‌این‌عشقه
اینکه مثل بچه تاپیک پربازدید اسراف نکنه ،که بعد اگه یکی اومد گفت اسراف خوب نیست کلی دلیل وتوجیه بیار ...

اتفاقا اون تاپیکو خوندم ب ذهنم رسید اینو بزارم ک از همدیگه یاد بگیریم چجور با بچه رفتار کنیم

عاشق ایران و ایرانی باشه 

اصلا دوست ندارم فرهنگ عربی برای بچم‌رایج بشه 

حتی روز ۵ اسفند رو در واقع روز زن ایرانی می‌دونم 

از چی بگم برات؟ 

دوتا بچه دارم 

دخترم ۶ و پسرم ۳/۵سالشه.

یادشون دادم با هم مهربون باشن و با وسایل هم بازی کنن چون خواهر و برادرن،

یه تاپیک تو پر بازدید بود در مورد اسراف،من خیلی رو این مسئله بهشون تذکر میدم، لامپ اضافی رو خاموش کنن،

میوه پوست میگیرم خورد میکنم و از هر کدوم چند تکه میزارم تو ظرفشون ...

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
ادب و احترام برا من از هر چیزی مهمتره.مثل بچه های امروز نباشه زل میزنن تو چشم ادم سلام نمیدن.

اتفاقا منم هی ب پسرم میخام سلامو یاد بدم ولی متاسفانه خیلی خجالتیه هرکیو میبینه سرشو میزاره پایین سلام نمیکنه عاشق اون بچه هاییم ک میان قشنگ دست میدن با طرف و سلام میکنن

نزدیک ترین تربیتم پنج دقیقه پیش بود که داشت میرفت مدرسه چون دیروز واسش یه اسباب بازی دلخواهشو خریده بودم خیلی ذوق و شوق داشت گفتم رفتی مدرسه به دوستات نگو مامانم اینو خریده اونو خریده گفت گفت چرا با داستان و طنز واسش توضیح دادم خندید و گفت قول میدم نگم ، کلاس اول هست 

در دل هر سیبی دانه ها محدودند در دل هر دانه سیبها نامحدود ،روزگاریست عجیب دانه باشیم نه سیب                                           طرف عینک نمیزد که نگن عینکیه جلوی پاشو ندید و خورد زمین از فردا بهش گفتن چلاق .... واسه ی خودتون زندگی کنین 🌱🌱🌱

چون دوتا هستن خیلی مهمه نوبت رو رعایت کنن،واسه تاب بازی، دوچرخه سواری و یا حتی مسواک زدن و دستشویی. 

اسباب بازی هاشون رو با کمک هم جمع میکنن 

البته جنگ و دعوا هم زیاد دارن که این وسط راه چاره حوصله منه که چطور برخورد کنم ،

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️

خانما خاهشا هرحرفیو جلو بچه نزنید زود ب ذهن میسپاره.همسر من از فروشنده یه مغازه ای بدش میاد چندبار جلو پسرم‌گفته بود از فلانی بدم‌میاد اتفاقا دیشب رفتیم از اونجا خرید کردیم پسرم جلو فروشنده هی داد میزد مامان مامان اینجا همونجاییه ک بابام از اقاهه بدش میاد وای اب شدیم