2777
2789
یه جایی جمله قشنگی خوندم  می‌گفت بلوغ عقلی و فکری از اونجاییه که دیگه وقتی با یکی حرف داری، لج ...

دقیقا 

همچین ادمی داریم و من اصلا استوریاشو باز نمیکنم حتی

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت من ب جاری ایندم غیر مستقیم بگم ک این کارا عقده ای بازیه زشته؟ ناراحت میشه؟

بستگی به شخصیتت داره من کلا رک هستم ولی مهربون با مهربونی و دلسوزی اینو به نزدیکانم میگم همیشه 

بستگی به شخصیتت داره من کلا رک هستم ولی مهربون با مهربونی و دلسوزی اینو به نزدیکانم میگم همیشه 

بابا اینا خیلی تباهن 

شوهرش فیلم فرمالیته و عروسیشونو هم اینستا گزاشته پیجشونم باز🤭

ایشون جیگر منه ❤️@میگن_ک_جذابم ❤️بسپار به خدا هیچیم دیگه نگو،خدا میدونه تو نمیدونی💚
قبول داری؟ اصلا هنگم بخدا  حالا برادر من تو ماشینش میشینم شیشه سمت منو هیچوقت نمیده پایین😄

اره خدا عاقبتمونو بخیر کنه 

😂😂😂داداشتم از اون ور بوم افتاده 

کلا مردای ایرانی تو هیچی تعادل ندارن

منم شوهرم سوپرایز یه دستبند طلا گرفت باورت میشه انداختم تو کمد دستم نکردم دلم میخواست پولشو میداد دماقمو عمل میکردم 😩😩

زندگی میچرخه مثل یه تاس امروز حکم میکنی فردا التماس😏