2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از ایفون ۵ دارم البته هرسال اپدیت نکردم مثلا ۵ داشتم و ۶ اس و ۸ و ۱۰ الانم ۱۳

هر کدوم چند سال کار میکنند؟ آخه گفتین سگ جونه. من خودم الان 5-6 ساله یه سامسونگ دستمه و خیلی هم باهاش کار می کنم.

راستش علت این همه علاقه ای که همه جا به آیفون هست رو درک نمی کنم

هر کدوم چند سال کار میکنند؟ آخه گفتین سگ جونه. من خودم الان 5-6 ساله یه سامسونگ دستمه و خیلی هم باها ...

بنظرم ایفون اصلا قابل قیاس با سامسونگ نیست سامسونگ رو سه بار به جایی بکوبی دل و رودش میریزه بیرون اما ایفون تکون نمیخوره

عزیزم گفتم که من تند تند عوضشون کردم ولی شاید باورت نشه الانم همشون سالمن تو کمد هستن فقط درصد سلامت باطری هاشون مثلا از ۱۰۰ درصد شده ۸۰! من گوشیا رو اصلا استراحت نمیدم وحشتناک ازشون کار میکشم ولی چیزیشون نمیشه

ای شکرخدا شوهرم وضعش بد نیست اما اخلاقش افتضاح💔 شوهرم نمیذاره بفروشم میگه حیفن😐

بفرستش برای ما خواهر      

عوضش همسر من معمولیه درآمدش ولی اخلاقش خوبه. شایدم چاره ای نداره جز خوش اخلاقی

بفرستش برای ما خواهر       عوضش همسر من معمولیه درآمدش ولی اخلاقش خوبه. شایدم چا ...

اخلاق خیلی مهمه

میدونی شوهر من پولداره خب ولی تا حالا چندبار بهم گفته تو لیاقت زندگی منو نداشتی لیاقتت همون خونه پدرت بود😔ما عاشقانه ازدواج کردیم اصلا فکرشم نمیکردم یه روز اینجوری بزنه تو سرم!

الاهی! خیلی سخته همچین حرفی شنیدن. شاید تو ناراحتی بوده. 

اره خب تو دعوا بود ولی خب بهم گفت جهیزیه ای که همرات دادن رو میریزم بیرون من نیازی نداشتم ات اشغال بهت بدنمن خودم همه چی خریدم😔خیلی خورد شدم حلالش نمیکنم

اره خب تو دعوا بود ولی خب بهم گفت جهیزیه ای که همرات دادن رو میریزم بیرون من نیازی نداشتم ات اشغال ب ...

چه ناراحت کننده. پس دعا کنم همسرم خیلی وضعش خوب نشه   

ولی باهاش صحبت کن. حق نداره اینجوری بات صحبت کنه