2777
2789
عنوان

میشه بگین چیکار کنم؟

49 بازدید | 5 پست

دوستان من مشکل خواب دارم یعنی خوابم خیلی زیاده شبا تا ۵ صب اینا بیدارم بعدش صبم ساعت ۹ اینا پا میشم بعداظهر ناهار ک میخورم حتما باید بخوام نخوابم از بی خوابی ی وضعی میشم بعدظهرم چندساعت میخوام تا غروب در حدی ک ب سختی بلند میشم ب زور مامانم

بعدش شبم هرکاری میکنم زود بخوابم خوابم نمیبره نمیدونم دیگه چیکار کنم؟

راه کاری دارین اگه میشه کمکم کنین ممنون میشم

یه مدت دارو بخور زیر نظر پزشک 

داروها یکم جنبه روانی و غیرمجازی دارن نمیتونم اسم ببرم حتی داروخانه هم بهت نمیدن برو روانپزشک برات بنویسه یکی دوهفته بخوری خوب میششی

زیباترین لحظه برای من نفس کشیدن نوزاد چند دقیقه ای تو دستامه  

منم به این درد دچارم تا اذان بیدارم 

بعد دیگه تا ۴ بعدازظهر نمی تونم بیدارشم 

رفتی دکتر ؟ دارو مصرف میکنی ؟

پدر یادم نمیره مهربونیت  ❤ پدر یادم‌ نمیره هم‌زبونیت❤ 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به این درد دچارم تا اذان بیدارم  بعد دیگه تا ۴ بعدازظهر نمی تونم بیدارشم  رفتی دکتر ...

نه دکتر نرفتم دارو هم استفاده نمیکنم خداروشکر 

نمیدونم چیکار کنم

قرص خواب نمیشه خورد بهتر نیس؟

نه قرصای بازدارنده هستن بعد خوردن بعد ظهر خوابت نمیبرهبعدش شب 12 شد روتین میخوابی از خستگی

زیباترین لحظه برای من نفس کشیدن نوزاد چند دقیقه ای تو دستامه