2777
2789
عنوان

چاقی وزن بالا

667 بازدید | 45 پست

دوستان من چاقی مفرط دارم قدم ۱۶۵ وزنم ۹۰ یعنی تابستون خیلی چاقتر بودم ۱۰۲ بودم کمخوری کردم  خلاصه الان اینم ولی متاسفانه مشکل اینجاس شکم پهلوم خیلی بزرگه شکمم افتادگی پیدا کرده چیکار کنم چه رژیمی بگیرم یا چه ورزشی کنم 

امشب شوهرم بعد رابطه گفت خیلی چاق شدی شکمت اویزون شده لاغرم نشدی نشدی ولی شکمتو کوچیک کن چه ورزشی بیشترین جواب دهی رو شکم داره 

راستی ۱۵ روزه که بچه ۳ ماهه سقط کردم

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم 90 کیلوم ولی شکم اصلاااا ندارم 

خوشبحالت من ۴سایز بالا پایینم باهم فرق دارن سینه کوچیک کمر کوچیک شکم پهلو بزرگ مثلا دورشکمم۱۲۰ 

باید بری هوازی کار کنی همراه با رژیم درست عزیزم بیست سی کیلویی بریزی پایین 

عریزم رژیم و حاضرم همه جوره رعایت کنم ولی ورزش و سر درنمیارم فکر کن دور کمرم ۸۰ دور شکم دوبرابر ۱۲۰ 

بهت پیشنهاد میدم بری دکتر رژیم 

من ۹۲ بودم با قد ۱۶۷ 

وزنمو به هر کی میگفتم باورش نمیشد میگفتن نهایت ۸۰ میخوری...

ولی رفتم دکتر رژیم داد تو دو هفته دوکیلونیم کم کردم خیلی عالی بود اصلا سختم نبود 

قبلا همیشه گشنه بودم و باشگاه میرفتم اصلا لاغر نمیشدم.

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
نه ورزش میکنم نه هیچی ....ثابت 90 کیلوم بدون شکم و پهلو .....فقطططط یه کم بازوهام تپله توی دیده  ...

خب حتما قدتون بلنده جانم

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!