2777
2789
عنوان

چاقی وزن بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 45 پست
ببین فقط رژیم کافی نیست من روزی ۴۵ دقیقه زومبا کار میکنم تو خونه  ورزشایی مثل دراز نشست و.... ...

باشه گلم منم همین حس و دارم شکمم با رژیم خالی آب نمیشه انگار واقعا نیازه دیگه ورزش کنم تا حالا ورزش نکردم فقط گاهی توخونه یکساعت پیاده روی میکنم یا اهنگ میزارم می رقصم اما اینجوری نمیشه یه ورزش مداوم باید انجام بدم

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی گلم از راهنماییت شام به نظرت کلا حذف کنم

اگه نتیجه فوق العاده سریع میخای آره 

عوارضم نداره ها اصلانگران باش هیچیش نشد تازه الان خیلی روحیه اش خوبه ازاینکنه لاغره تازه مجرد بود بلافاصله ازدواج کرد بای پسر پولدار وجنتلمن 😄

ازنظر روحی باید خودتوقوی کنی فکرنکن وقتی چیزی نمیخوری ضعیف میشی هرشب مولتی ویتامین مینرال بخور کافیه برات 

لاغربودن به معنای سلامت ونشاط بیشتره 

خوراکیارو براخودت جداب جلوه نده بگو الان اینو بخورم چ فرقی میکنه طعم خاصی نداره زاینکنه بدریخت میکنه منو همش بگو این حرفارو باخودت معدتو باکلم وروغن زیتون اینچیزا پرکن تخم مرع اپز خوبه تخم شربتی ناشتا قهوه بی اشتهامیکنه ومهم تراینکنه اراده روقوی کنی نخوری فقط همین من وزنم نرماله دارم برای وزن ۵۸ تلاش میکنم مدام میگم خیلی راحته 

تنقلات هوس کردی یا سینمایی جایی خواستی بری فقط ذرت روبایکم روغن کنجد درست میکنی خودت یاام بدون روغن دولیوان میتونی بخوری ازش 

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
مبینا جان میشه عزیزم من شکم و پهلو ندارم بدنم گلابی شکل هستش درصد چربی بدنم خیلی کمه .....

شاید پهلو به اون صورن نباشه گلم ولی چربی دور شیکم وجود داره

و احتمالا شما پاهای تپلی دارید 

مبینا جان میشه عزیزم من شکم و پهلو ندارم بدنم گلابی شکل هستش درصد چربی بدنم خیلی کمه .....

من باور میکنم عزیزم خودمم بدنم گلابیه یعنی تو ۷۵ کیلو به قول شوهرم یه پا مانکنم ۸۰ هم بد نیستم ولی خوب الان خیلی چاقم مخصوصا پایین تنه

شاید پهلو به اون صورن نباشه گلم ولی چربی دور شیکم وجود داره و احتمالا شما پاهای تپلی دارید 

بله درسته پایین تنه تپلی دارم شاید اگه شما از نزدیک منو ببینی بگی نهایت 80 کیلوم در حالی که 90م متاسفانه قدمم زیاد بلند نیست 167م

باشه گلم منم همین حس و دارم شکمم با رژیم خالی آب نمیشه انگار واقعا نیازه دیگه ورزش کنم تا حالا ورزش ...

اره عزیزم حتما ورزش کن 

فیلمای زومبا دانلود کن بعد بریز تو فلش بزن تلوزیون یکم صداشو زیاد کن خیلی حس ورزش کردن به آدم دست میده اینجوری 😄

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍
اگه نتیجه فوق العاده سریع میخای آره  عوارضم نداره ها اصلانگران باش هیچیش نشد تازه الان خیلی رو ...

مرسی گلم خیلی نکته های خوبی گفتی انشاالله از فردا سفت و سخت تر شروع میکنم شام و سعی میکنم جاش سالاد یا میوه بخورم قبلا امتحان کردم این خیلی بهم جواب میده 

منم بعضی وقتها به خودم میگم غصه نخور لاغر میشی حتی وقتی ۳ کیلو لاغر میشم روحیه میگیرم درحدی که فکر میکنم دیگه خوشتیپ میشم میرم کاشت ناخن کاشت مژه ولی خوب بازم تهش میگم بابا تو هنوز خیلی چاقی بجای این کارا به فکر رژیم و لاغری باش 

سلام عزیزم .به نظرم اگر بیماری خاصی نداری رژیم کتوژنیک بگیر .این رژیم ورزش هم نیاز نداره .خیلی زود وزن کم میکنی فقط کربو هیدرات حذف میشه و پروتئین وچربی خورده میشه.ولی سرعت کم کردن وزن عالیه

و خدایی که به شدت کافیست❤
سلام عزیزم .به نظرم اگر بیماری خاصی نداری رژیم کتوژنیک بگیر .این رژیم ورزش هم نیاز نداره .خیلی زود و ...

سلام گلم ممنون از راهنماییت دقیق نمیدونم چی حذف میشه چی بخورم