2777
2789
عنوان

چاقی وزن بالا

| مشاهده متن کامل بحث + 667 بازدید | 45 پست

ببین اگه تبلیغ نمیشه کالری شمار نصب کن. من خودم با معروف ترینش که از قضا ورزشم یاد میده ۱۳ کیلو کم کردم. می تونی چون واقعا همه چیز می خوری اما نه زیاد. اگه می تونم اینجا اسمش رو بگم بهت بگم. من که همه چی می خورم حتی کیک و شیرینی و بستنی. اما واقعا دارم کم می کنم اصولی هم هست صورت رو نمیندازه 

عریزم رژیم و حاضرم همه جوره رعایت کنم ولی ورزش و سر درنمیارم فکر کن دور کمرم ۸۰ دور شکم دوبرابر ۱۲۰& ...

باید بری باشگاه برنامه هوازی بگیری

روی تردمیل زیاد بدویی و نرمش های هوازی بکنی  یا پیاده روی کنی هر روز

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم 90 کیلوم ولی شکم اصلاااا ندارم 

مثل من 

به من میگن ۷۸تا ۸۰ میخوری 

به هرکی وزنمو میگم دهنش باز میمونه 

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍

چارش فقط ارادس من ۸۰بودم با رژیم و دراز نشست تا ۶۶رسیدم عالی شده بودم اما چه فایده الان ول کردم دوباره همونم اراده ندارم🥺🥺

شب پنجشنبه بود شبی که خدا تورو توی دلم گذاشت آنشب همه  ملائکه نوید آمدن یار امام مهدی عجل الله را دادند 
ببین اگه تبلیغ نمیشه کالری شمار نصب کن. من خودم با معروف ترینش که از قضا ورزشم یاد میده ۱۳ کیلو کم ک ...

کالری شمار Ios هم داره؟

چنان دل بسته ام کردی که با چشم خودم دیدم خودم میرفتم اما سایه ام با من نمی آمد!
بهت پیشنهاد میدم بری دکتر رژیم  من ۹۲ بودم با قد ۱۶۷  وزنمو به هر کی میگفتم باورش نمیشد ...

عزیزم رژیم  و حاضرم همه جوره رعایت کنم امشب خودشم میگفت دلم برات میسوزه چندماهه لب به برنج نزدی ولی شکمم تکون از تکون نمیخوره خیلی بزرگه دیگه ازش خیلی خجالت میکشم😭😭یه دختر ۵ساله دارم فقط سنم ۲۸

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
ببین اگه تبلیغ نمیشه کالری شمار نصب کن. من خودم با معروف ترینش که از قضا ورزشم یاد میده ۱۳ کیلو کم ک ...

بگو عزیزم منم نصب کنم

شب پنجشنبه بود شبی که خدا تورو توی دلم گذاشت آنشب همه  ملائکه نوید آمدن یار امام مهدی عجل الله را دادند 

اخی چ بد که همسرتم ک میگه.. 

رژیم بگیر مث من روزی ام ۲۰ دقیقه میرقصم 

درضمن لاغری سریع اگ میخای دوست من ۹۰ کیلوبود ۶ ماه شام نخورد رسید ۶۰ کیلو 

تونیم ساعت یا۲۰ دقیقه برقص نون ازیه کف دست بیشتر نشه برای صبحونه ونهارت  شامتم بجاش کلم کاهویی چیزی بخور یاام نخور اگ بتونی روزی ۳ تامیوه ام مجازی لاغرکن روزیبایی خیلی تاثیر داره دست خودته این 

وزن اولیه ۷۵ وزن فعلی ۶۷  قد ۱۷۰ 💜درمن چه میگذرد وقتی جهان درگذراست ✌💜
اخی چ بد که همسرتم ک میگه..  رژیم بگیر مث من روزی ام ۲۰ دقیقه میرقصم  درضمن لاغری سریع ا ...

مرسی گلم از راهنماییت شام به نظرت کلا حذف کنم

مامان جونم خودت میدونی نفسم به نفست بنده
عزیزم رژیم  و حاضرم همه جوره رعایت کنم امشب خودشم میگفت دلم برات میسوزه چندماهه لب به برنج نزدی ...

ببین فقط رژیم کافی نیست من روزی ۴۵ دقیقه زومبا کار میکنم تو خونه 

ورزشایی مثل دراز نشست و.... کار کن شکمت آب میشه

این که اصلا برنج نخوری هم خوب نیست ۷ تا قاشق بخور 

مأیوس نباش ! من امیدم را در یأس یافتم، مهتابم را درشب ،عشقم رادرسال بد... وهنگامی که داشتم خاکستر میشدم گُر گرفتم...🌈 #احمدشاملو✍